Rrjeti më i madh në botë në internet Facebook lejon punonjësit e tij të punojnë nga shtëpia deri të paktën në korrik të vitit 2021, për shkak të pandemisë së coronavirusit.

Përveç kësaj, secili i punësuar merr 1000 dollarë për pajisje më të mira, siç njoftoi një zëdhënëse e kompanisë, transmeton Telegrafi.

Kështu, Facebook po ndjek kompanitë e tjera të teknologjisë si Google dhe Twitter, të cilat po ecin në mënyrë të ngjashme.

Sipas Facebook, nuk ka të ngjarë që shumë zyre në SHBA dhe Amerikën Latine të jenë në gjendje të rihapen këtë vit për shkak të numrit të madh të infeksioneve me coronavirus atje. /Telegrafi/