Qytetet në përgjithsi zhvillohen me më shumë ndërtime të reja, sidomos me ndërtimin e komplekseve banesore, të cilat mund të shfrytëzohen jo vetëm për banim, por për hapje lokalesh, zyresh, studio të ndryshme etj.

Një ndër kompanitë më të njohura për ndërtimtari sigurisht se është edhe Euro Abi. Me një traditë dhe përvojë disa vjeçare, kjo kompani ka dëshmuar vetën me ndërtime në pothuajse të gjitha qytetet e Kosovës.

Euro Abi ka ndërtuar komplekset banesore më moderne dhe me arkitekturë të veçantë në: Viti, Gjilan, Ferizaj,Prishtinë e shumë shpejtë po fillon me ndërtime edhe në qytetin historik të Prizrenit.

Prizreni njihet për arkitekturë tradicionale e të vjetër por çka e bën akoma edhe më të veçantë është përzierja e saj me atë bashkëkohore.

Ndërtimi i kompleksit të ri banesor nga Euro Abi vetëm do t’i shtoj hijeshinë, ngjyrat dhe veçantinë këtij qyteti.

Duke u bazuar në parimet themelore të kësaj industrie Euro Abi ka fituar besimin e klientëve, sepse u ka ofruar banim të sigurt e me mirëqenie të plotë të gjithëve që kanë trokitur në derën e tyre.

Të njejtën gjë po synon ta bëj edhe në Prizren, në mënyrën më të mirë të mundshme e të ofrojë për ju kushtet dhe jetën e ëndrrave, përmes tipeve të ndryshme të banesave që do të ofrojë përmes këtij kompleksi banesor.

Përmes ndërtimeve të Euro Abi e kaluara dhe tashmja bashkëjetojnë!

 

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Facebook: Euro Abi

E-mail: euroabi@hotmail.com

Nr.tel: 049 741 111