Zgjedhja e ambientit të jetesës për familjen tuaj është një prej vendimeve më të rëndësishme dhe aspak të lehta.

Megjithatë, tashmë gjithçka lehtësohet kur keni para vetes mundësinë më të mirë për të investuar për të ardhmen e fëmijeve tuaj.

Gjeneratat e tëra do t’iu falënderojnë që keni arritur të siguroni të ardhmen për ta, pasi do të shijojnë perëndimin e diellit në kryeqytet, krahas kënaqësisë ultimative të jetesës në kushte të njëjta si në perëndim.

Linda Premium Residence i ka të gjitha që ju duhet, me kushte të shumta si:

-Institucionin Parashkollor “Linda” e cila funksionon në hapësirat e komplekseve
-Furnizim të rregullt me energji elektrike 24h, ujë të pijshëm përmes sistemit te filtrimit 24h, dhe sigurim në hyrje të objekteve.
-Programi i lojalitetit në qendrat e Al Trade Market
-Restaurant dhe Market
-Sistemi Smart Home
-Hapësira të gjelbëruara

Qasja e Lindës në qytet është fantastike – lidhen me qytetin dhe me periferinë duke pasur qasje buzë rrugës A që lidhet me rrugën B dhe me qendrën e qytetit.

Investimi në Linda Premium Residence mund të bëhet edhe me formë financimi afatgjate me NLB Bankën.

Kontaktoni për më shumë:

0800 77 770(pa pagesë), +383(0)44 976 777, +383(0)49 777 127, +383(0)49 318 676.
info@altradecenter.com
altradecenter.com

Artikull i Sponsoruar