Tashmë e dini se kur është fjala për ndriçim dhe dekor në ambientin tuaj shtëpiak vendin dhe zgjidhjen e keni në Elteco!

Elteco, ndriçon dhe zbukuron ambientin tuaj shtëpiak si brenda ashtu dhe jashtë.

Elteco operon në katër pika të shitjes në Kosovë duke filluar nga Veternik, Arbëri, Sllatinë dhe Ferizaj si dhe në Prizren posedon zyret dhe depon kryesore.

Tani në Elteco mund të gjeni oferta dhe zbritje marramendëse duke filluar nga ndriçues për vetëm 0.99 cent si dhe produkte 2+1 GRATIS ku ju i bleni dy produkte dhe mund të merrni FALAS ndriçim ose dekor, po ashtu do të përfitoni ZBRITJE deri në 70% në artikujt e caktuar.

Oferta dhe zbritja vlen nga 27 qershor deri më 08 korrik duke i vizituar pikat e Elteco në: Veternik, Arbëri, Ferizaj, Sllatinë.

Elteco, dritë kudo!

Për më shumë shfleto fletushkën KËTU!

Për më shumë informata:

Tel: +383 49 366 366
Email: info@eltecoo.com
Web: eltecoo.com