Sezona e vjeshtës na bën të ditur se ka ardhë koha me i ndrru gomat e me i marrë gomat e dimrit.

Një nga faktorët që ndikon në sigurinë rrugore është edhe aspekti i gomave, andaj të gjithë shoferët duhet të kenë kujdes nga kushtet atmosferike, të masin shpejtësinë me kushtet atmosferike që mbizotërojnë si dhe të bëjnë ndërrimin e gomave dhe të pajisen me pajisje dimërore.

Zgjidhjen për këtë e gjete në eGjeta, prandaj merr gomat e dimrit në eGjeta me zbritje, ku keni modele të ndryshme nga brendet me te njohura si Bridgestone , Firestone ,Orium ,Michelin Sunfull me specifika të ndryshme dhe çmime të volitshme.

Në eGjeta.com keni shumë mundësi zgjedhjeje – varësisht çka ju përshtatet.

eGjeta.com është platformë ku mund të bleni llojllojshmëri të produkteve, si p.sh. goma, vajra, aksesorë dhe pjesë për veturën tuaj, laptop, kompjuterë, smartphone, kozmetikë, paisje sportive, paisje shtëpiake, si dhe shumë produkte tjera.

Vlen të ceket se çdo gjë për çfarë keni nevojë mund ta porosisni nga rehatia e shtëpisë tuaj, ndërkaq ofrohet edhe transporti falas!

Përndryshe, për të porositur produkte origjinale dhe me garancion, apo për çfarëdo pyetje tjetër, vizitoni eGjeta.com në:

Web: eGjeta.com
Facebook: Egjeta.com
Instagram: Egjeta_com