Bizneset në Kosovë po orientohen drejt shitjeve online. Mundësinë për të kryer shërbime online e ofron platforma eGjeta.com, cila është e avancuar dhe e sigurt për shitje online në të cilën jeni aferë blerjes vetëm me një klik.

eGjeta.com është e ndarë në një gamë të gjerë të kategorive me mbi 100.000 artikuj të ndryshëm duke përfshirë produkte elektronike, biçikleta, veshmbathje, shtëpiake, kozmetikë e deri në moto-skutera.

View this post on Instagram

A post shared by eGjeta.com (@egjeta_com)

Prezentimi dhe blerja e produkteve te eGjeta.com bëhet me dizajne unike dhe me një proces të thjesht që qytetarët të kenë në duar produktin që dëshirojnë brenda 24h.

eGjeta.com ofron kujdes dhe shërbim të vazhdueshëm ndaj klientit, duke mundësuar pagesë me këste deri në 12 muaj pa kamatë.

View this post on Instagram

A post shared by eGjeta.com (@egjeta_com)

Ofertat nuk kanë të ndalur, blej një produkt dhe merr disa produkt tjera falas vetëm në eGjeta.com, “Gjej, klikoj, blej”.

eGjeta.com, është e hapur për të gjitha bizneset e interesuara për të reklamuar dhe shitur produktet e tyre online.

Po ashtu, për çdo informatë shtesë mund të kontaktoni në numrin e telefonit +383 48 380 380 ose 038 534 517 apo email adresën info@egjeta.com.