0Shares

Autor i këtij punimi të mahnitshëm është 22 vjeçari Diego Fazio.

Ai është një piktor i cili ka fituar shumë shpërblime. Në këtë punim ka punuar 200 orë dhe atë vetëm me… laps grafik! /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)