Zbritje nga vlera 250,000.00 euro në 215,000.00 euro 

Banesa si vendbanim është bërë tejet praktike për shumë familje, andaj edhe po preferohet kaq shumë. Sot shumë nga ju nuk kërkoni vetëm banesa në ndërtim e sipër, por shpesh kërkoni edhe të mobiluar për t’ia lehtësuar vetes punën.

Një banesë të tillë tani mund ta gjeni në qytetin e Prizreni, e cila përveç se është e mobiluar plotëson të gjitha kushtet për jetesë.

Gjithçka që duhet të dini për banesën në shitje

Kjo banesë gjendet në Prizren, më saktësisht afër Abi Çarshia dhe ka sipërfaqe totale 278m2. Nga kjo sipërfaqe totale 100m2 janë për banim, ndërsa 178m të tjera është vetëm terasa.

E mobiluar në tërësi, ka dy dhoma për fjetje, sallonin dhe kuzhinën si dhe një banjo.

BANESA NË SHITJE:

Sipërfaqja totale 278m2

Sipërfaqja e banimit 100m2

Sipërfaqja e terasës 178m2

Pjesa për qëndrim ditor

Kuzhina

2 Dhoma gjumi

1 Banjo

Video e banesës në shitje

Shëtitja virtuale 3D

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Facebook: Royal Investmens

Nr.tel: 043 950 888