0Shares

Derek Herron ka bërë një gjë të jashtëzakonshme

Ai ka thyer rekordin botëror me gjuajtjen dhe saktësinë e tij nga largësia prej 180 metrave.

Herron gjuajti topin e basketbollit nga 180 metra lartësi në malet e Zvicrës, dhe arriti të shënojë me përpjekjen e tij të tretë.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)