0Shares

Nënkryetari i PDK-së Hajredin Kuçi, ka ftuar sot kryetarin e ri të Bordit të Agjencisë Kosovare të Privatizimit (AKP) Blerim Rexha, që të shkëputet nga familja e vetë e dytë, PDK-ja.

“Unë ftojë nga këtu zotin Rexha që tash menjëherë ta bëjë dorëzimin e librezës së Partisë, dhe se jam i bindur që ai do të kryejë punën shumë mirë aty ku është”, ka thënë zëvendëskryeministri dhe nënkryetari i PDK–së Hajredin Kuçi.

Ai duke iu përgjigjur kritikave të LDK-së për vendosjen e anëtarëve të partisë në borde të ndërmarrjeve publik ka thënë se këto reagime për të do të ishin të pranueshme nëse do të reagonin deri para dy jave kur në bordin e AKP-së kanë qenë edhe anëtarët e kryesisë së LDK-së. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)