Komplekset banesore moderne që kanë planifikim ndërtimtor me standarde të larta evropiane ofrojnë mundësinë e zgjedhjes së tipit të banesës.

Tipi i banesës zgjedhet për nga madhësia e sipërfaqes, numri i dhomave dhe dizajnimi i saj për një numër të specifikuar antarësh që mund të jetojnë aty.

 

 

Gjithçka që duhet të dini rreth banesës në shitje

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në katër antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i parë me orientimin drejtë jug dhe gjendet tek ‘Rruga B’, në Prishtinë. E përbërë nga dy dhoma gjumi, një banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 88.54m².

BANESA NË SHITJE

Sipërfaqja totale e banesës – 88.54 m²

Dhoma e ditës – 29.41m²

Banjo  – 4.62m²

Tualeti  – 1.66 m²

Koridori  – 9.72 m²

Dhoma e fjetjes – 10.55 m²

Dhoma e fjetjes – 13.01 m²

Ballkoni – 5.15 m²

Video e banesës në shitje

METODAT PËR PAGESË

 

Metoda 1

Çmimi total: Nga 123,504€ në 115,248 €

Banesa: 88.54m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 102.92m²

Çmimi mesatar 1,119.78 € /m² X 102.92m² = 115,248€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99% Normë efektive interesit:

10 vjet kësti mujor : 1,115 euro

15 vjet kësti mujor : 814 euro

Metoda 2

 

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 11,524€

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vjet kësti mujor : 1,099 euro

15 vjet kësti mujor : 819 euro

20 vjet kësti mujor : 683 euro

25 vjet kësti mujor : 605 euro

Metoda 3

 

Ofertë e dedikuar për mërgimtarët!

Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 46,099€ pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vjet kësti mujor : 1,304 euro

10 vjet kësti mujor : 733 euro

15 vjet kësti mujor : 546 euro

OFERTA VLEN ME 28 SHKURT

 

Për më shumë informacione kontaktoni në këta numrat e telefonit:

 Nr.tel: +383  45 – 543 – 222 (Viber + Whatsapp)