Prishtina dita ditës është duke ndryshuar.

Me këtë, paraqitet nevoja e zgjerimit dhe krijimit të zonave të reja atraktive, aty ku ndiheni i sigurt dhe jeni të lumtur.

Shembull i vërtetë është Rruga B, e cila është shndërruar në një prej zonave më atraktive në Bregun e Diellit, madje edhe deri tek qendra e qytetit. Tani, përtej perimetrave të lagjës gjendet jeta e natës, restaurantet e shkëlqyera, vendet relaksuese afër, parqet, shtigje për këmbësorë dhe shëtitjet e këndshme gjatë natës, ne mes të tradicionales dhe modernës ky vend uron mirëseardhjen të gjithë banorëve përzemërsisht.

Por, çka nëse të gjithë këtë luks e gjeni brenda lagjes ku banoni? A s’është kjo një ëndërr e bërë realitet, të jetoni në një kompleks pikërisht mu aty ku iu pergjigjen të gjitha nevojat dhe dëshirat për një jetesë të mirëfilltë.

E aty diku në mes buzë rrugës A që lidhet me rrugën B dhe me qendrën e Prishtinës, me qasje të lehtë afër rrugës magjistrale Prishtinë – Ferizaj është duke u ngrit kompleksi Linda Premium Residence. Nëse me krijimin e familjes lindë një jetë e re sigurohuni që ta bëni në mënyrën sa më të dobishme që të jetë edhe në Prishtinë, banesat e vetme të cilat i ndjekim sikur në perëndim prej me të mirave qëndrojnë në këtë lagje.

Me karakteristikat e Lindës po që krijohet një jetë atraktive për ju dhe fëmijët.

Janë katër arsye të plota të mëdha pse Linda Premium Residence mund të jetë fillimi i së ardhmës tuaj premtuese.

1. Mjedisi është i gjelbëruar

Ambienti ku jetoni dhe me të cilin i rrethoni fëmijët tuaj është tejet i rëndësishëm në zhvillimin e tyre dhe psikën e shëndetshme. Po të ekzistonte një ilaç që mund të ulë normat e sëmundjeve të zemrës, ankthin, stresin dhe depresionin, të forcojë kohezionin social, të inkurajojë më shumë aktivitet fizik dhe të nxisë shërimet nga operacione të ndryshme.
Sigurisht, nuk ka një lloj magjie të tillë, por ju mund të merrni të njëjtat efekte thjeshtë duke jetuar me gjelbërim përreth.

2. Lokacioni

Në Linda Premium Residence nuk do ta keni fare problem lëvizjen, shëtitjet ditore dhe qarkullimin me makinë, brenda në kompleks ka mjaft hapësirë dhe vend për parking për të gjithë banorët, është e planifikuar ashtu që të keni qasje sa më të lehtë e të shpejtë nga kompleksi direkt në qëndër të qytetit.

3. Siguri shëndetësore

Për çdo shqetësim mjeku i lagjes ndodhet në kompleks gjithashtu edhe barnatoret janë në dispozicion. Zakonisht në orët e vona ndodhin gjëra të pa lakmueshme, ndonëse sëmuremi dhe kemi nevojë për ndihmë profesionale, apo edhe nëse kemi ndonjë aksident të lehtë na nevojitet përkujdesje mjekësore.

4. Mundësi për investim

Në ditët e sotme, çdo gjë ka vlerë. E sidomos një banesë e re me këto kushte,
andaj banesa e re në Linda Premium Residence është pronë personale e juaja të cilën mund ta shitni kur të dëshironi – me vlerë më të lartë, pasiqë mund edhe ta dizejnoni në brendësi sipas dëshirës apo trendeve, edhe çmimi i rritet automatikisht sepse nuk është më në periudhën e ndërtimit.
Këto janë vetëm disa prej arsyeve kryesore pse duhet të zgjedhni banesën e re, e cila vërtet nuk ka çmim të mjaftueshëm të lartë për të justifikuar vlerën që ka për jetën tuaj në formë afatgjate.


Për t’u bërë me banesë të re kontaktoni në:
0800 77 770(pa pagesë), +383(0)44 976 777, +383(0)49 777 127, +383(0)49 318 676.
info@altradecenter.com
altradecenter.com

Artikull i Sponsoruar