Rusët po vizitojnë për herë të fundit dyqanin kryesor të “H&M” në Moskë.

Reklama

Shitësi me pakicë konfirmoi se të gjitha dyqanet e mbetura në vend do të mbylleshin sot, raporton skynews.

Një shitje e aksioneve në dyqan ka zgjatur për gati katër muaj, me 50 për qind ulje në gjithçka që ofrohet sot.

Shitësi i modës mbylli dyqanet e tij ruse menjëherë pas fillimit të pushtimit, por më vonë u rihap në gusht për të shitur inventarin e tepërt.

Kompanitë kanë qenë nën presion për t’u tërhequr nga Rusia, me shumë operacione të pezulluara menjëherë pas pushtimit, por jo domosdoshmërisht duke shpallur një dalje të përhershme.

Reklama

Ndryshe, Rusia ka nisur pushtimin e pajustifikueshëm në shtetin ukrainas më 24 shkurt duke shkaktuar viktima dhe dëme materiale. /Telegrafi/

Reklama