Kur mendoni si të përfitoni, të ardhurat pasive janë gjëja e parë që ju bjen në mendje, por, a dëshironi të investoni e t’ja rrisni vlerën, e bashkë me këtë të siguroni edhe jetesën për familjen?

Sepse te Linda Premium Residence mund t’i bëni të dyjat, edhe të rritni vlerën e investimit, të perfitoni në kohë afatgjate por edhe të siguroni jetën.

Me këtë arkitekturë të shumë përmendur, mrekulli në frymën më moderne që po ndërtohet nga kompania Al Trade Center është pa dyshim risia më e madhe që i ka ndodhur këtij kryeqyteti.

Menaxhimi i pronës, pronësia, shitjet, janë vetëm disa nga mënyrat se si familjet, mund të përfitojnë nga patundshmëria.

Në Linda Premium Residence duke blerë banesë përfitoni nga:

-Të ardhurat tuaja pasive.
-Për shkak vlerave që ofron kompleksi në kohë afatgjate çmimet në patundshmëri rriten.
-Karakteristikat që i posedon Linda rrisin vlerën e banesave dhe penthouse në shitje.
-Përkujdesje të ambientit, dhe siguri në shëndet me kushtet e duhura për jetesë të shëndoshë.

Te Linda Premium Residence gjeni standardet më të larta të ndërtimit.

Megjithatë, për të pasur një jetë sa më komode dhe për të kuptuar se vlera e investimit tuaj në banesë te Linda Premium Residence po rritet gjithnjë e më s humë më poshtë gjeni karakteristikat:

-Institucionin Parashkollor “Linda” e cila funksionon në hapësirat e komplekseve.
-Furnizim të rregullt me energji elektrike 24h për hapsira të përbashkta, ujë të pijshëm 24h, dhe sigurim në hyrje të objekteve.
-Programi i lojalitetit në qendrat e Al Trade Market.
-Restaurant dhe Market.
-Sistemi Smart Home.
-Hapësira të gjelbëruara.

Banesa mund të bëhet e juaja edhe me mundësi financimi afatgjate nga NLB Banka.

Për më shumë informata kontaktoni në:

0800 77 770(pa pagesë), +383(0)44 976 777, +383(0)49 777 127, +383(0)49 318 676.
info@altradecenter.com
altradecenter.com

Artikull i Sponsoruar