Duart e kryqëzuara shqiponjë edhe në kopshtin botanik të Kanadasë (Foto)

0 Shares

Kjo fotografi është një ndër pjesët e kopshtit më të madh botanik Montreal në Kanada i cili përmban një kompleks të bimëve nga e gjithë bota, me një temë të veçantë dhe shërben për të edukuar publikun në fushën e hortikulturës, si dhe për të ruajtur speciet bimore të rrezikuara, transmeton Telegrafi.

Duket se dhe shqiponja e improvizuar me dy duart është një pjesë e bukur për tu ndjerë krenarë edhe në një vend të largët si Kanadaja. /Telegrafi/