0Shares

Anëtarët e Komisionit për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë do të takohen me drejtorin e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë  Driton Gashi, dhe Inspektorin e Përgjithshëm të Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë Shkëlzen Sopjani.

Takimi do të mbahet në Kuvend, në ora 10:00.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)