Ka pasur një reagim të zemëruar ndaj pamje që tregojë njerëzit duke injoruar distancimin shoqëror, të cilët kanë shfrytëzuar valët e detit për të kaluar ditën.

Bëhet fjalë për pamje të marra nga plazhi Cornish në Angli, më datën 9 prill, përcjell Telegrafi.

Ndryshe, surfing është ndaluar zyrtarisht në vende të tilla si Portugalia, Spanja dhe Italia – por asnjë legjislacion i drejtpërdrejtë nuk është sjellë për Mbretërinë e Bashkuar.

Anëtarët e komunitetit të surfing pretendojnë se kanë të drejtë të dalin në ujë si pjesë e ushtrimit të lejuar të tyre ditor. /Telegrafi/