Dekorimi i një ambienti tregon shumë për personalitetit, frymën, energjinë dhe gjithçka tjeter rreth: personit, ambientit familjar, të punës dhe shumëçka tjetër.

Kjo sepse dekorimi lidhet me shijet e një personi dhe një anë e tij del në pah permes tij dhe kreativitetit që zotëron, por nëse nuk ia keni idenë fare se si funksionon procesi i dekorimit, keni kujt t’i drejtoheni për përzgjedhje dhe blerje.

Pllakat e qeramikës janë trend i kohëve të fundit të cilat nuk po përdoren vetëm për banjo, por edhe për ambiente të brendshme e të jashtme si tërësi.

Temaj, një ndër kompanitë më të mira në vend që ka përvojë të gjatë në këtë industri ofron një game të gjerë zgjedhjesh për të gjithë klientët, pavarsisht shijes së tyre.

Në dy showroom-et e tyre, në Prishtinë dhe në Prizren do të keni mundësi të bëni dekorin më unik me pllaka sepse aty do të gjeni:

-Pllaka për banjo

-Pllaka për ambiente të brendshme

-Pllaka për ambiente të jashtme

-Pllaka dekoruese/mozaik

View this post on Instagram

A post shared by Temaj Qeramikë (@temajntsh)

Me një diversitet ngjyrash dhe dizajnesh ju do t’a keni shumë të lehtë dekorimin me to. Nga ngjyrat më të hapura deri tek ato më të forta, zgjedhjet janë pafund.

Për një ambient me shije dhe stil që gjen gjithmonë mesin e elegancës dhe modernes, vizitoni Temaj sepse aty gjeni gjithmonë të duhurën për shijen tuaj.

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Facebook: Temaj Qeramikë

Instagram: Temaj Qeramikë

E-mail: ntshtemaj@gmail.com