Keni menduar cila është dhurata ideale për fundvit dhe për të filluar mbarë dekadën e ardhshme?

Pa dyshim se një dhuratë e mirë për të ardhmen është sigurimi i një vendbanimi sa më të qëndrueshëm për më të dashurit tuaj.

Dhe, e ardhmja e sigurt për dekadën e ardhshme për më të dashurit tuaj si dhuratë mund të jetë te ajka arkitekturore e kryeqytetit, në Linda Premium Residence.

Kompleksi madhështor në Prishtinë që ka pamje të këndshme nga çdo pozitë dhe qasje të lehtë me qëndren e qytetit, ofron standardet më të larta të ndërtimit.

E gjendur buzë rrugës A që lidhet me rrugën B dhe me qendrën e qytetit, Linda Premium Residence, e sjell Evropën më afër jush.

Disa nga karakteristikat e banesave në Linda Premium Residence:

-Në çdo banesë ka të inkorporuar dy sisteme të ngrohjes qëndrore: atë lokale me energji elektrike dhe atë të ngrohjës nga Termokosi.
-Sistemi Smart Home që ka për qëllim ta lehtësojë jetesën në përditshmëri.
-Mirëmbajtje me shtëpiak të dedikuar.
-Parkinge të mjaftueshme per rehati për banorë.

Banesën mund ta bleni për këtë fundvit si dhuratë në formë financimi afatgjatë, në bashkëpunim me bankën NLB.

Mos pritni, befasoni të afërmit tuaj me banesë të re, qoftë çiftin e ri në familje, çoftë të dashurën, duke kontaktuar fillimisht për më shumë informata në:
0800 77 770(pa pagesë), +383(0)44 976 777, +383(0)49 777 127, +383(0)49 318 676.
info@altradecenter.com
altradecenter.com

Artikull i Sponsoruar