Nëse po mendoni për ndryshime në shtëpi, pllakat e qeramikës janë një ide e mirë, janë moderne me dizajne të veçanta dhe i dhurojnë hijeshi ambientit tuaj.

Për lloje të ndryshme të pllakave, filluar nga ngjyrat, dizajnet, modelet e të tjerë mund t’i vizitoni dy showroom-et e Temaj Qeramikë.

Njëra në Prizren dhe tjetra në magjistralen Ferizaj-Prishtinë, tani ka mundësi për të gjithë klientët, e përveç vizitës dhe përzgjedhjes së pllakave do të keni mundësi t’i blini me zbritje 70%, prej datës 25 nëntor deri në 30 nëntor.

Zbritja aplikohet për të gjitha llojet e pllakave dhe është mundësi e mirë, që të përfitoni nga kjo super ofertë.

Temaj Qeramikë u hap 10 vjet më parë në Prizren si një biznes familjar për të sjellur cilësi më të lartë të pllakave dhe ambient më të bukur për të gjithë, deri sot vazhdon të sjell risi dhe koleksione të jashtëzakonshme në këtë industri.

Pa menduar dy herë, nxitoni dhe shfrytëzojeni këtë super zbritje!

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Facebook: Temaj Qeramikë

E-mail: ntshtemaj@gmail.com

Ose na vizitoni në pikat tona në Prishtinë dhe Prizren