Nëse po kërkoni një depo me hapësirë të madhe dhe në lokacion të përshtatshëm, lokacion i cili bënë lidhje të shpejtë me kryeqytetin e po ashtu me qytete të tjera të mëdha, me Telegrafi Real Estate mund ta gjeni gjithmonë të duhurin.

Gjithçka që duhet të dini rreth depos me qira

Kjo depo ka hapësirë të mjaftueshme dhe është me leverdi për secilin person, që është i interesuar që ta marrë me qera.

Veç hapësirës, depo ndodhet në një lokacion të përshtatshëm që bënë lidhjen me disa qytete.

Kjo depo gjendet në Zonën Industriale, Prishtinë dhe ka hapësirë 1600 m2.

Të dhënat e depos me qira

– 1600m2

-Objekt afarist

-Hapësirë e madhe

-Lokacion i përshtatshëm

-Qiraja: 4.500 euro

Video e depos me qira

Kontakti 

Invest RealEstate

Garibaldi 23/4 – 10000, Prishtinë

+383 43 400 400

info@invest-realestate.com