Nëse po kërkoni një depo me qira, e cila ka hapësirë të madhe dhe në lokacion të përshtatshëm, dhe lidhje të shpejtë me kryeqytetin e po ashtu me qytete të tjera të mëdha, atëherë zgjidhja është e lehtë.

Partneri juaj, Telegrafi Real Estate mund t’ua gjej një depo të tillë, e cila plotëson të gjitha kushtet për të filluar punën dhe përveç kësaj është edhe me ISO standarde.

Gjithçka që duhet të dini rreth depos me qira

Kjo depo ka hapësirë të mjaftueshme dhe është me leverdi për secilin person, që është i interesuar që ta marrë me qira dhe për ta shfrytëzuar për ndonjë market të madh ushqimor, ndërtimor apo edhe fabrikë.

Përveç hapësirës, depo ndodhet në një lokacion të përshtatshëm dhe lidhja me kryeqytetin, por edhe me qytetet tjera është shumë e lehtë.

Depo ka sistem për nxehje dhe ftohje dhe ventilim special, me ISO standarde dhe e përshtatshme edhe për depo me kërkesa të veçanta, si për shembull depo farmaceutike.

Kjo depo gjendet në Zonën Industriale  në Prishtinë apo më saktë në rrugën Aziz Abrashi dhe ka hapësirë prej 1500 m2.

Të dhënat e depos me qira

– 1500 m2

– Objekt afarist

– Hapësirë e madhe

– 1 kat

– 2 dhoma

– lartësia 5 metra

– dy dyer për ngarkim

– ndriçim LED

 – parking i mjaftueshëm

Videos e depos me qira

Kontakti 

Invest RealEstate

Garibaldi 23/4 – 10000, Prishtinë

+383 43 400 400

info@invest-realestate.com