Dea Mishel i tregoi mëngjesin e sotëm Teas, se ajo kishte parë në ëndërr Amosin. Ajo tha se e pa Amosin sikur erdhi sërish brenda në shtëpi.

Dea u shpreh se po e përjeton shumë largimin e tij, ndërsa u përlot duke folur për Amosin. Tea i tha asaj, se mund të ketë rënë në dashuri me të. Ajo qeshi dhe nuk e kundërshtoi mendimin e Teas.

Ndonëse e ka mohuar gjithë kohën që nuk ka ndjenja për Amosin, por e shikon thjesht si shok, emocionet treguan të kundërtën.

Mësohet se cili është termi ofendues me të cilin Amosi iu drejtua Kiarës në shtëpinë e BBVA Mësohet se cili është termi ofendues me të cilin Amosi iu drejtua Kiarës në shtëpinë e BBVA

Nuk kanë kalur as 24 orë dhe Dea po ndjen mungesën e Amosit në shtëpi.

Reklama