Krejt e njohim dikë që është tej mase i dhënë pas aventurave dhe adrenalinës, e këto ndjesi nuk i plotëson askush më mirë se motoçikletat, trotinetat apo skuterët!

E dijmë që kohën e fundit përballemi me komunikacion të dendur dhe ndotje të mjedisit. Me E – MOTORS i shmangeni çdo vonese dhe të njëjtën kohë kurseni rrogën, ndërsa shumëllojshmëria e modeleve dhe ngjyrave bën që shëtitjet tuaja në qytet, të jenë të mbushura me shmek dhe veçanti!

Rehatia dhe adrenalina e secilit prej jush gjendet në gamën e gjerë të brendeve botërore, të cilat ju mirëpresin në dyqanin E – MOTORS Kosova në lagjen Dragodan, Prishtinë.

Dyqani ofron brendet më të njohura në botë, duke përfshirë Lambretta, NIU, Hecht, Yadea, Bird Air, Horwin, Motron, Brixton, FB Mondial etj.

Përpos që këto produkte karakterizohen nga çmimi i volitshëm për inovacionin që e ofrojnë, funksionaliteti i plotë i këtyre produkteve është i garantuar.

Mos prit rend, ndjehu unik e tregona çka është adrenalina për marakli?

Për më shumë kontaktoni në: +383 43 775 771, info@emotorskosova.eu