Cineplexx sjellë një super-ofertë për studentët e cila përfshin një biletë për film 2D, një pije dhe një Popcorn për vetëm 5€. Kjo super-ofertë vlen çdo të hënë dhe mund të shfrytëzohet në të dy lokacionet e Cineplexx – në Prishtinë dhe në Prizren.

Disa nga filmat që mund t’i shikoni gjatë ditës së hënë janë:

Smile

Horror/Triller

Rose është një psikiatre e përcjellur nga diçka që ajo beson se është e mbinatyrshme. Pas një incidenti të çuditshëm me një paciente, ajo fillon të përjetojë fenomene të pashpjegueshme që vetëm ajo mund t’i shohë. Gjatë gjithë filmit, Rose bëhet më paranojake, ajo që po e ndjek është diçka keqdashëse dhe, ndoshta, e mbinatyrshme.

Orarin e filmit mund ta gjeni KËTU

Vera andrron Detin

Dramë

Vera është një përkthyese e gjuhës së shenjave në moshë të mesme, e cila bën një jetë të mirë: një grua e një gjykatësi të famshëm, një nënë mbështetëse dhe një gjyshe të kujdesshme. Paqja e saj prishet nga vetëvrasja e papritur e të shoqit e ndjekur nga një paradë e padëshiruar, kërcënuese e të afërmve që pretendojnë pronësinë e shtëpisë së familjes së tyre në fshat.

Orarin e filmit mund ta gjeni KËTU

Don’t Worry Darling

Mister/Triller

Një amvise e viteve 1950 që jeton me burrin e saj në një komunitet utopik eksperimental fillon të shqetësohet se kompania e tij magjepsëse mund të fshehë sekrete shqetësuese. Një mister me Harry Styles dhe Florence Pugh.

Orarin e filmit mund ta gjeni KËTU

Avatar Re-Release

Fantazi, Aventurë

Avatar i vitit 2009 rikthehet në kinema. Ngjarja e një marinsi paraplegjik i dërguar në një mision unik në hënën Pandora, ndahet midis ndjekjes së urdhrave të tij dhe mbrojtjes së botës që ai mendon se është shtëpia e tij.

Orarin e filmit mund ta gjeni KËTU

Çmimi mund të rritet prej 0,30€ deri në 0,80€ për filma mbi 120 min. si dhe 1,10€ për filma 3D. Për më tepër informata rreth orareve vizitoni webfaqen e Cineplexx Kosovo (Fjaline Cineplexx Kosovo e lidheni me kete link: https://www.cineplexx-ks.eu/filma/programi-i-filmave/), ndërsa biletat mund t’i bleni direkt në kinema prej orës 15:00.