Chio Chips është prodhuar për herë të parë në Gjermani, në vitin 1962 nga familja Opel, ndërsa emri ‘Chio’ është krijuar prej shkronjave të para të anëtarëve të familjes: Carlo, Heinz dhe Irmgard von Opel.

Duke qenë prezent në mbi 30 shtete të Evropës, Chio Chips sot është njëri nga brendet më të njohura në Evropë për patatina.

Që nga viti 1999, është prezent në të gjithë tregun e Kosovës me një gamë të gjerë të produkteve që fillojnë nga klasiku me shije babure deri te risitë më të fundit në tregun tonë: Chio Tortillas dhe Chio Chips me shije pule të fërguar.

Këtë muaj, Chio Chips sjell dizajnin e ri atraktiv në tregun kosovar, i cili mban po të njejtën ngjyrë të kuqe të zjarrtë për klasikun paprika dhe peperoni, përderisa sjell ngjyra të reja në shijet e tjera.

E njejta shije e preferuar, tani vjen në një paketim shumë më të veçantë!