Padyshim se një pjesë e madhe e njerëzve janë duke menduar ose së shpejti do ta mendojnë më seriozisht gjetjen e një vendbanimi ideal për të filluar një epokë të re me familjen.

Gjatë procesit të blerjes së banesës, sigurisht se individët, çiftet apo familjet i kanë kërkesat dhe kriteret e tyre të cilat duhet t’i plotësojë një kompleks banesor.

Kryesisht njerëzit kërkojnë banesa të sigurta, me ndërtim të mirë, standarde të larta botërore, etj.

Sidoqoftë, së fundmi njerëzit po ashtu po kërkojnë edhe banesa të cilat kanë hapësira gjelbëruese sepse e kanë kuptuar rëndësinë e ajrit të pastër dhe thithjes së oksigjenit.

Hapësirat gjelbëruese afër kompleksit banesor sigurojnë ajër më të pastër, shëndet më të mirë fizik e mendor, kualitet më të mirë të jetës dhe mirëqenies, etj.

Kështu, duke blerë banesë në komplekse të tilla banesore, siç është Linda Premium Residence që po ndërtohet nga Al Trade Center, ju përfitoni në shumë mënyrë.

Madje, Linda Premium Residence shquhet edhe për menaxhimin e mirë, duke ofruar siguri me kamera 24/7 për të gjithë banorët, kopsht për fëmijë e shumëçka tjetër.

Në fakt, këto janë disa prej kushteve që Linda Premium Residence i plotëson, e që e bëjnë atë ideale për vendbanim:

– Hapësirat gjelbëruese
– Siguria 24/7 me kamera
– Parkingu
– Kopshti për fëmijë
– Mjeku i lagjes
– Sistemi “Smart Home”
– Pishina, fitnes, sauna & spa, etj.

Për më shumë informacione apo për të blerë një banesë tek Linda Premium Residence, kontaktoni:

0800 77 770 (pa pagesë), +383(0)49 606209 , +383(0)49 777 127+383(0)49 318 676, +383(0)44 976 777
info@altradecenter.com
www.altradecenter.com