Blerja e një banese patjetër se është proces emocionues, por, kur keni fëmijë, ky proces mund të vështirësohet pak.

Për të blerë një banesë për familje, duhet t’i keni parasysh edhe nevojat dhe dëshirat e fëmijëve.

Megjithatë, çfarë duhet të keni parasysh nëse dëshironi që vendbanimi juaj të jetë ideal për fëmijën?

Më poshtë i keni karakteristikat e domosdoshme që vendbanimi duhet t’i plotësojë për fëmijën tuaj:

– Siguria
– Hapësirat gjelbëruese për shëtitje dhe rekreacion
– Kënde të lojërave për fëmijë
– Kopsht për fëmijë
– Supermarket dhe restorant
– Mjek të lagjes, etj.

Por ku mund të gjeni në Kosovë një vendbanim të tillë me kushte EVROPIANE?

Të gjitha këto janë karakteristika të cilat mund t’ju duket e pamundur se një kompleks i vetëm banesor mund t’jua plotësojë.

Sidoqoftë, në Linda Premium Residence, e cila po realizohet nga Al Trade Center, plotësohen pikërisht të gjitha kushtet e nevojshme të një vendbanimi ideal për fëmijët.

Kompleksi banesor Linda Premium Residence ofron siguri 24/7 për fëmijët tuaj, hapësira gjelbëruese, kënde të lojërave, kopsht për fëmijë, supermarket, mjek të lagjes dhe çdo gjë tjetër.

Pra, nuk është çudi se përse banesa te Linda konsiderohet garanci për tërë jetën dhe një investim për të ardhmen.

Për të blerë banesën në Linda Premium Residence kontaktoni në:

0800 77 770 (pa pagesë),  +383(0)49 777 127+383(0)49 318 676, +383(0)44 976 777
info@altradecenter.com
www.altradecenter.com