Jogobella është çdoherë në hap me konsumatorin e saj duke i prezantuar produkte të reja, që janë në hap me trendin.

Jogurti Jogobella i njohur me përbërjen e super frutave dhe super shtesave

Duke reflektuar tendencat e fundit e të jetuarit shëndetshëm
Pa shurup, Glukozë – Fruktozë
Me ekstra copëza frutash
Pa preservativë/konservans

Çfarë është Superfood?
Është një term jo-mjekësor, i cili i referohet ushqimeve që promovojnë shëndetin, produkte që kanë veti të reduktimit të rrezikut të sëmundjeve ose përmirësimin e ndonjë aspekti të shëndetit fizik ose emocional.
Ndihmon për të rivendosur ekuilibrin në trup
Rrit nivelin e energjisë
Rrit nivelin e vitalitetit
Përmban minerale

Produktet që përmbajnë emërtimin Superfood, sikur në rastin tonë Jogobella Superfood, kanë përmbajtje jashtëzakonisht të lartë të Antioksidantëve, Vitaminave dhe lëndë ushqyese të tjera.

Jogobella është çdo herë në hap me kërkesat e konsumatorit, kështu duke ndjekur trendin e të yshqyerit shëndetshëm dhe prandaj nga muaji Qershor prezanton për konsumatorin e saj frut jogurtin më të famshëm me fruta Jogobella në 4 lloje: shija Acai dhe Boronicë me fara Liri, Yuzu dhe Dredhëz me fara Liri, Yuzu / Dredhëz, Acai / Boronicë.

Çfarë është fruti YUZU?është një pemë me origjinë nga Kina, shumë e ngjashme me limonin. Frut që përmban një thesar të anitoksidantëve dhe Vitaminës C.

Çfarë është Farë Liri?është një burim i mirë i Lecitinës (e që forcon koncentrimin dhe përmirëson kujtesën). Gjithashtu përmban minerale, vitamina dhe fibra të vlefshme, të cilat ndihmojnë në heqjen e toksinave nga trupi dhe ju garanton një ndjesi të ngopjes.

Çfarë është Acai?manaferrat Acai, janë më origjinë nga pyjet tropikale të Amerikës së Jugut, dhe ato sot konsiderohen si Superfood. Përmbajnë shumë minerale dhe vitamina të vlefshme. Deri më sot, kanë dështuar për të gjetur fruta tjerë që janë të pasura më lëndë ushqyese siq është manaferra Acai.
Jogobella SUPERFOOD e gjeni në shumë dyqane afër vendbanimit tuaj.

artikull i sponsorizuar