Dromeas vërtet se është lider në industrinë e mobilieve sepse i ofron produktet me kualitet të nivelit botëror për zyre dhe ambiente të ndryshme.

Kualitetin e lartë e dëshmojnë edhe certifikimet e ndryshme ndërkombëtare që i ka marrë Dromeas.

Dromeas është e certifikuar me ISO 14001, EMAS, PEFC, etj.

Nëse veç jeni në kërkim të karrigeve ideale për zyrat tuaja apo për ambiente tjera, atëherë tek Dromeas e keni zgjidhjen.

Një prej karrigeve që siguron rehati gjatë punës është ajo ACTION D, e cila njihet për kualitet të jashtëzakonshëm, dizajn inovativ dhe çmim të arsyeshëm.

Kjo karrige vjen me 5 vjet garancion dhe është në dispozicion në ngjyra të ndryshme.

REFLEX D është një model tjetër shumë i avancuar i karrigeve. Kjo ka rregullim automatik të mbështetëses në pjesën e pasme, ka kornizë anatomike e cila bën që presioni të shpërndahet në mënyrë të barabartë dhe ka një mekanizëm që e ndihmon të përshtatet me lëvizjet natyrale të trupit.

Kjo karrige ka edhe shumë karakteristika tjera të mira dhe, si çdo karrige tjetër, vjen me 5 vjet garancion dhe me një larmi ngjyrash.

Nëse jeni të interesuar për karrige ekzekutive të cilat janë kombinim i elegancës dhe ergonomisë, atëherë karriget APOLLO janë zgjidhja ideale për t’ju ofruar orë të qeta dhe relaksim në punë.

Në mesin e karrigeve të ndryshme, në Dromeas gjeni edhe karrige për konferenca, karrige për vizitorë, etj.

Eksperienca, përvoja dhe synimi për t’ia ofruar më të mirën klientit, kanë bërë që Dromeas të jetë lider në fushën e vet, duke i furnizuar me mobilie edhe institucionet dhe drejtoritë e Komisionit Evropian, ushtrinë e Gjermanisë, CERN-in, aeroportet ndërkombëtare, etj.

Lidhur me ofertat dhe çdo informacion shtesë, kontaktoni në:

Tel: +383 49 463 800

E-mail: dromeasks@gmail.com

FACEBOOK: Dromeas Kosovë

artikull i sponsorizuar