Autoritetet shëndetësore serbe kanë publikuar të dhënat më të reja rreth padenmisë.

Sipas të dhënave më të fundit, 3,889 raste të reja të coronavirusit janë regjistruar në Serbi, nga 11,442 të testuar.

Gjithashtu është bërë e ditur se edhe 39 pacientë nuk kanë arritur të përballojnë COVID-19 duke ndërruar jetë, raporton b92.

Sipas të dhënave më të fundit nga Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti “Trampoline”, janë 269 pacientë në aparate për frymëmarrje.

Ndryshe, Serbia deri më tani ka regjistruar 582 mijë raste të infektuar me virus gjersa kanë vdekur 5151 persona. /Telegrafi/