Të gjithë e kemi një “shtëpi/banesë të ëndërrave” të cilën e ëndërrojmë që ta kemi një ditë dhe jemi skeptik se a do kemi mundësi që ta kemi një ditë me të gjitha gjërat dhe kushtet që dëshirojmë.

Por a keni mendu se kjo dëshirë plotësohet shumë lehtë dhe thjeshtë?

Eh kush tjetër qëndron mbrapa kësaj përpos komplekseve nga Al Trade Center.

Me një fjalë një jetesë qysh e ke dëshiru gjithmonë në një banesë të bukur, komforte, me të gjitha kushtet ta plotëson Al Trade Center.

Të flasim pak për banesën që e ke dëshiru gjithmonë:

Kompleksi Linda Premium Residence gjendet në zonën strategjike Prishtina e Re, ku pëllëmbën e kryeqytetit e keni në dorën tuaj, ky kompleks po zbukuron qytetin me urat që lidhin objektet mes vete, ka karakteristika si:

– Sistemi “Smart Home”;
– Siguria 24/7 me kamera;
– Parking të mjaftueshëm;
– Pishina, fitnes, sauna & spa;
– Hapësira gjelbëruese;
– Kopsht për fëmijë;
– Mjekun dhe barnatoren e lagjes, etj.

Ndonëse Linda Premium Residence ofron tipe të ndryshme të banesave, secila prej tyre shquhet për dizajnin modern, hapësirat e mëdha dhe elegancën.

Kompleksi Linda gjendet në Fushë Kosovë me distancë të mjaftueshme mes objekteve, me një tjetër nivel te ndërtimit dhe me këto karakteristika:

– Objekti ka hapësira të mjaftueshme gjelbëruese, kënde të lojërave për fëmijë;
– Objekti ka Termoizolim të jashtëm me lesh guri dhe fasadë strukturale;
– Muret e përbashkëta të banesave janë mure dy-shtresore, me izolim akustik me lesh guri në mes;
– Dritaret e kualitetit të lartë PVC: me 3 xhama termoizolues, roleta të jashtme;
– Dyer të blinduara dhe dyer të brendshme të kualitetit të lartë;
– Dysheme laminati dhe pllaka qeramike;
– Në çdo banesë ka të inkorporuar sisteme të ngrohjes qendrore
– Sistemi i sigurisë kundër zjarrit;
– Objekti banesor është i pajisur me ashensorë të cilësisë së lartë;
– Pastrimi i banesave përmes sistemit vakum të fshesës elektrike.

Al Trade ndërtimin e rehatinë i ka me t’leme e jo me t’bleme!

Së bashku, jemi të lumtur! Al Trade Center

Për më shumë informata kontaktoni Al Trade Center në: 

0800 77 770 (pa pagesë) dhe +383 49 777 127+383 43 989 111+383 44 976 777
info@altradecenter.com
altradecenter.com 

Së bashku, jemi të lumtur!