LAJMI I FUNDIT:

Geek - Faqja 5

Levi’s dhe Google Jacquard sjellin xhaketën e ‘mençur’, mundëson përdorimin e telefonit përmes mëngëve (VIDEO)

Levi’s dhe Google Jacquard sjellin xhaketën e ‘mençur’, mundëson përdorimin e telefonit përmes mëngëve (VIDEO)

Geek
Oculus Quest 6 mund të kontrollohet vetëm me duar, pa pasur nevojë për pajisjet përcjellëse

Oculus Quest 6 mund të kontrollohet vetëm me duar, pa pasur nevojë për pajisjet përcjellëse

Geek
Hapën brendësinë e një iPhone 11 Pro, çmontuan të gjitha pjesët e lidhura me shumë kujdes

Hapën brendësinë e një iPhone 11 Pro, çmontuan të gjitha pjesët e lidhura me shumë kujdes

Geek
Apple dëshiron ta patentojë ‘slofie’ që mundësohet me iPhone 11

Apple dëshiron ta patentojë ‘slofie’ që mundësohet me iPhone 11

Geek
Tableti Portal i Facebook vjen në dy formate dhe si Portal TV, me mundësi të mirë për video lidhje

Tableti Portal i Facebook vjen në dy formate dhe si Portal TV, me mundësi të mirë për video lidhje

Geek
Facebook syze të realitetit të shtuar, për të zëvendësuar telefonat e mençur

Facebook syze të realitetit të shtuar, për të zëvendësuar telefonat e mençur

Geek
Shkencëtarët kanë shfrytëzuar ftohtësinë jashtë atmosferës së Tokës si formë të energjisë

Shkencëtarët kanë shfrytëzuar ftohtësinë jashtë atmosferës së Tokës si formë të energjisë

Geek
GoPro 8 shihet për herë të parë, sjell ‘modulin e mediave’

GoPro 8 shihet për herë të parë, sjell ‘modulin e mediave’

Geek
Rrethi i Nintendos i kthen ushtrimet trupore, në një lojë shumë atraktive

Rrethi i Nintendos i kthen ushtrimet trupore, në një lojë shumë atraktive

Geek
iPad Pro, tableti më i shtrenjtë i Apple, sapo është bërë shumë më i lirë

iPad Pro, tableti më i shtrenjtë i Apple, sapo është bërë shumë më i lirë

Geek
Me Polaroid Lab mund të printohen fotografi nga telefoni i zgjuar

Me Polaroid Lab mund të printohen fotografi nga telefoni i zgjuar

Geek
Nintendo do të sjellë një rreth për video-lojëra

Nintendo do të sjellë një rreth për video-lojëra

Geek
Disqet parashikohet të tejkalojnë shitjet e CD-ve, për herë të parë që nga viti 1986

Disqet parashikohet të tejkalojnë shitjet e CD-ve, për herë të parë që nga viti 1986

Geek
Samsung shfaq procesorin Exynos 980, mundëson 5G edhe në telefonat mesatar

Samsung shfaq procesorin Exynos 980, mundëson 5G edhe në telefonat mesatar

Geek
Llamba e fuqishme që mund të shfrytëzohet edhe për pjekjen e ushqimit

Llamba e fuqishme që mund të shfrytëzohet edhe për pjekjen e ushqimit

Geek
Apple Watch 5: Rrjedhin imazhet e para të pajisjes së ardhshme

Apple Watch 5: Rrjedhin imazhet e para të pajisjes së ardhshme

Geek
Janë shfaqur imazhet e GoPro Max, ende të pa lansuar

Janë shfaqur imazhet e GoPro Max, ende të pa lansuar

Geek
Telefoni Galaxy Note 10 shfrytëzohet më lehtë nga ata që përdorin dorën e majtë

Telefoni Galaxy Note 10 shfrytëzohet më lehtë nga ata që përdorin dorën e majtë

Geek
Kamera e zgjuar që mundëson të shihet bota nëpërmjet syve të bebes

Kamera e zgjuar që mundëson të shihet bota nëpërmjet syve të bebes

Geek
Google tani ofron kyçje pa fjalëkalim, për përdoruesit e Android

Google tani ofron kyçje pa fjalëkalim, për përdoruesit e Android

Geek
Spectacles 3 me mundësi të realizimit të fotografive 3D

Spectacles 3 me mundësi të realizimit të fotografive 3D

Geek
Adobe me sistem që bashkon realitetin virtual, me hapësira apo objekte reale

Adobe me sistem që bashkon realitetin virtual, me hapësira apo objekte reale

Geek
Xiaomi do ta krijojë kamerën e telefonit me 108 megapixel

Xiaomi do ta krijojë kamerën e telefonit me 108 megapixel

Geek
Ora e zgjuar nga Fossil mundëson të kryhen biseda me përdoruesit e iPhone

Ora e zgjuar nga Fossil mundëson të kryhen biseda me përdoruesit e iPhone

Geek