LAJMI I FUNDIT:

Geek - Faqja 4

Apple zë vendin e parë në sektorin e pajisjeve të trupit, prin me Apple Watch dhe AirPods Pro

Apple zë vendin e parë në sektorin e pajisjeve të trupit, prin me Apple Watch dhe AirPods Pro

Geek
Facebook shton në Portal mundësinë e sinkronizimit të buzëve të njëjtë sikurse te TikTok

Facebook shton në Portal mundësinë e sinkronizimit të buzëve të njëjtë sikurse te TikTok

Geek
Snapchat njofton tiparin e ri Cameo, mundëson përdorimin e skenva të ndryshme me selfie

Snapchat njofton tiparin e ri Cameo, mundëson përdorimin e skenva të ndryshme me selfie

Geek
Snap ka krijuar Spectacle të reja në bashkëpunim me Gucci

Snap ka krijuar Spectacle të reja në bashkëpunim me Gucci

Geek
Qualcomm njofton platformën e parë XR me 5G, kombinon disa teknologji të realitetit të shtuar

Qualcomm njofton platformën e parë XR me 5G, kombinon disa teknologji të realitetit të shtuar

Geek
Cybertruck i Tesla do të shtohet në formacionin e veturave të policisë së Dubait

Cybertruck i Tesla do të shtohet në formacionin e veturave të policisë së Dubait

Geek
Lansimi i kufjeve të çuditshme nga Microsoft është shtyrë deri në vitin tjetër

Lansimi i kufjeve të çuditshme nga Microsoft është shtyrë deri në vitin tjetër

Geek
Snapchat lanson “makinën e kohës”, shndërron fytyrën që të duket si e fëmijës apo sikur të jetë plakur në moshë

Snapchat lanson “makinën e kohës”, shndërron fytyrën që të duket si e fëmijës apo sikur të jetë plakur në moshë

Geek
Mbushësi super i shpejtë i Xiaomi, me 100W, do të debutojë vitin e ardhshëm

Mbushësi super i shpejtë i Xiaomi, me 100W, do të debutojë vitin e ardhshëm

Geek
Snapchat lanson syzet e reja intelegjente, Spectacles 3

Snapchat lanson syzet e reja intelegjente, Spectacles 3

Geek
Apple Watch që lansohet gjatë vitit që vjen, mund të jetë shumë e përshtatje për zhytje në ujë

Apple Watch që lansohet gjatë vitit që vjen, mund të jetë shumë e përshtatje për zhytje në ujë

Geek
Një mjet i vogël satelitor ju lejon të dërgoni mesazhe, pa rrjet celular apo të internetit

Një mjet i vogël satelitor ju lejon të dërgoni mesazhe, pa rrjet celular apo të internetit

Geek
Harley-Davidson publikisht zbulon biçikletat e tyre elektrike

Harley-Davidson publikisht zbulon biçikletat e tyre elektrike

Geek
Ka filluar shpërndarja e pajisjes për “realitet të zmadhuar”, Microsoft HoloLens 2 që kushton 3,500 dollarë

Ka filluar shpërndarja e pajisjes për “realitet të zmadhuar”, Microsoft HoloLens 2 që kushton 3,500 dollarë

Geek
Xiaomi lanson orën e parë të zgjuar, ngjanë shumë me Apple Watch por ka çmim shumë të lirë

Xiaomi lanson orën e parë të zgjuar, ngjanë shumë me Apple Watch por ka çmim shumë të lirë

Geek
Apple raportohet se po bashkëpunon me Valve për pajisjen e tyre të realitetit të shtuar

Apple raportohet se po bashkëpunon me Valve për pajisjen e tyre të realitetit të shtuar

Geek
Google mund të blejë kompaninë FitBit, për të rritur biznesin e orëve të mençura

Google mund të blejë kompaninë FitBit, për të rritur biznesin e orëve të mençura

Geek
Ylli botëror me përfitimet më të mëdha në YouTube, tetëvjeçari riemëron kanalin e tij derisa po vazhdon ta rritë perandorinë e biznesit

Ylli botëror me përfitimet më të mëdha në YouTube, tetëvjeçari riemëron kanalin e tij derisa po vazhdon ta rritë perandorinë e biznesit

Geek
Akademia jCoders, aty ku fëmijët tuaj shfaqin talentin dhe mësojnë për teknologjinë

Akademia jCoders, aty ku fëmijët tuaj shfaqin talentin dhe mësojnë për teknologjinë

Geek
Studiuesit arrijnë të rrisin gamën e WiFi, vetëm përmes softuerit

Studiuesit arrijnë të rrisin gamën e WiFi, vetëm përmes softuerit

Geek
Konsola mobile Analogue Pocket sjellë disa nga video-lojërat e vjetra më të popullarizuara

Konsola mobile Analogue Pocket sjellë disa nga video-lojërat e vjetra më të popullarizuara

Geek
Robotët që shërbejnë klientët dhe marrin porosi, pjesë e një restorani në Indi

Robotët që shërbejnë klientët dhe marrin porosi, pjesë e një restorani në Indi

Geek
Njëri prej tyre është vetëm 7-vjeçar: Njihuni me dhjetë transmetuesit që kanë arritur të bëjnë miliona nga YouTube

Njëri prej tyre është vetëm 7-vjeçar: Njihuni me dhjetë transmetuesit që kanë arritur të bëjnë miliona nga YouTube

Geek
Lansohen modelet e reja GoPro, HERO8 Black dhe GoPro Max

Lansohen modelet e reja GoPro, HERO8 Black dhe GoPro Max

Geek