LAJMI I FUNDIT:

Geek - Faqja 3

Kalimi i ditëve në karantinë bëhet më i lehtë në shoqëri të një roboti të vogël për shoqëri

Kalimi i ditëve në karantinë bëhet më i lehtë në shoqëri të një roboti të vogël për shoqëri

Geek
Tani mund ta pyesni edhe Apple Siri rreth Covid-19

Tani mund ta pyesni edhe Apple Siri rreth Covid-19

Geek
Robotit të vogël iu nevojit vetëm disa orë që të mësoi të ecte vet

Robotit të vogël iu nevojit vetëm disa orë që të mësoi të ecte vet

Geek
Ora e zgjuar pa ekran që njofton me dridhe dhe drita, e dizajnuar që të mos merr aspak vëmendje

Ora e zgjuar pa ekran që njofton me dridhe dhe drita, e dizajnuar që të mos merr aspak vëmendje

Geek
Nëpërmjet pajisjes me “realitet të zmadhuar”, zjarrfikësit mund të shohin edhe në tymin e dendur

Nëpërmjet pajisjes me “realitet të zmadhuar”, zjarrfikësit mund të shohin edhe në tymin e dendur

Geek
Teknika që prodhon objekte 3D shumë të detajuara brenda vetëm disa sekondave

Teknika që prodhon objekte 3D shumë të detajuara brenda vetëm disa sekondave

Geek
Si të kuptoni nëse dikush ka hapur email-in që i keni dërguar

Si të kuptoni nëse dikush ka hapur email-in që i keni dërguar

Geek
Intelegjenca artificiale është përdorur për të zbuluar një antibiotik të fuqishëm

Intelegjenca artificiale është përdorur për të zbuluar një antibiotik të fuqishëm

Geek
Apple mund të lansoj një mbushës të ri këtë vit

Apple mund të lansoj një mbushës të ri këtë vit

Geek
Jeff Bezos, njeriu më i pasur në botë, do të jap 10 miliardë dollarë për luftimin e ngrohjes globale

Jeff Bezos, njeriu më i pasur në botë, do të jap 10 miliardë dollarë për luftimin e ngrohjes globale

Geek
Monitori i zgjuar i laptopit që mund të hapet në tri ekrane të ndryshme

Monitori i zgjuar i laptopit që mund të hapet në tri ekrane të ndryshme

Geek
Njihuni me robotin që merr gjakun me më shumë efektivitet se punëtorët mjekësor

Njihuni me robotin që merr gjakun me më shumë efektivitet se punëtorët mjekësor

Geek
Ford dizajnon xhaketën me ekran LED për çiklista, mund të shfaq emoji dhe informata

Ford dizajnon xhaketën me ekran LED për çiklista, mund të shfaq emoji dhe informata

Geek
Filmi i xhiruar në 1896 shndërrohet në 4K, falë intelegjencës artificiale

Filmi i xhiruar në 1896 shndërrohet në 4K, falë intelegjencës artificiale

Geek
Puma lanson orë të mençur, kushton rreth 280 dollarë

Puma lanson orë të mençur, kushton rreth 280 dollarë

Geek
Shkenctarët kanë arritur të ‘dëgjojnë’ zërin e një mumie egjiptiane

Shkenctarët kanë arritur të ‘dëgjojnë’ zërin e një mumie egjiptiane

Geek
Muri interaktiv ndriçohet me prekje dore apo aktivizohet me dëgjimin e tingujve

Muri interaktiv ndriçohet me prekje dore apo aktivizohet me dëgjimin e tingujve

Geek
Logitech lanson tastierën e re ergonomike, me dizajn të përshtatshëm për qëndrimin në kompjuter

Logitech lanson tastierën e re ergonomike, me dizajn të përshtatshëm për qëndrimin në kompjuter

Geek
Shkencëtarët kanë krijuar robotin e parë të gjallë, me aftësi vet-shëruese

Shkencëtarët kanë krijuar robotin e parë të gjallë, me aftësi vet-shëruese

Geek
LG Thinq Washer është makina e zgjuar për larjen e rrobave

LG Thinq Washer është makina e zgjuar për larjen e rrobave

Geek
Samsung do të sjell NEON, një produkt të ri me intelegjencë artificiale

Samsung do të sjell NEON, një produkt të ri me intelegjencë artificiale

Geek
Bloomberg: Apple po punon në satelitë që do të sillnin internet direkt në telefonat e tyre

Bloomberg: Apple po punon në satelitë që do të sillnin internet direkt në telefonat e tyre

Geek
Telefoni mund të mbushet nëpërmjet pajisjes së zgjuar që merr energji diellore

Telefoni mund të mbushet nëpërmjet pajisjes së zgjuar që merr energji diellore

Geek
Messenger me temën e Star Wars, përfshirë shenjat dhe efektet e realitetit të zmadhuar

Messenger me temën e Star Wars, përfshirë shenjat dhe efektet e realitetit të zmadhuar

Geek