Shtëpi dhe dekor
Si të lajmë lodrat prej pelushi Si të lajmë lodrat prej pelushi
Azaleja – zbukurimi më i bukur dimëror Azaleja – zbukurimi më i bukur dimëror
Ku dhe si t’i vendosim lulet në shtëpi Ku dhe si t’i vendosim lulet në shtëpi