LAJMI I FUNDIT:

Bëje vet

Si t’i lani jastëkët në rrobalarëse pa e humbur formën e tyre?

Si t’i lani jastëkët në rrobalarëse pa e humbur formën e tyre?

Bëje vet
Arsyeja e çuditshme pse duhet të vendosni letër alumini pas ruterit të internetit

Arsyeja e çuditshme pse duhet të vendosni letër alumini pas ruterit të internetit

Bëje vet
Truku më i mirë për të “ringjallur” një xhaketë të vjetër lëkure: Ja me çfarë ta lyeni

Truku më i mirë për të “ringjallur” një xhaketë të vjetër lëkure: Ja me çfarë ta lyeni

Bëje vet
A e dini se larja e enëve të yndyrshme me ujë të nxehtë është e gabuar?

A e dini se larja e enëve të yndyrshme me ujë të nxehtë është e gabuar?

Bëje vet
Si t’i lani enët prej qelqi që ato të shkëlqejnë

Si t’i lani enët prej qelqi që ato të shkëlqejnë

Bëje vet
A e dini se sa kohë mund të lihen rrobat në rrobalarëse?

A e dini se sa kohë mund të lihen rrobat në rrobalarëse?

Bëje vet
Zhbllokojeni shpejt lavamanin duke përdorur dy produkte që me siguri i keni në shtëpi

Zhbllokojeni shpejt lavamanin duke përdorur dy produkte që me siguri i keni në shtëpi

Bëje vet
Ruani shkëlqimin dhe pastërtinë e sipërfaqeve prej druri me ndihmën e produkteve natyrale

Ruani shkëlqimin dhe pastërtinë e sipërfaqeve prej druri me ndihmën e produkteve natyrale

Bëje vet
Shpëtim për ata që nuk duan të hekurosin: Bëni sprejin i cili “rrafshon” rrobat

Shpëtim për ata që nuk duan të hekurosin: Bëni sprejin i cili “rrafshon” rrobat

Bëje vet
Si të hiqni rrudhat nga rrobat me një hile të vogël

Si të hiqni rrudhat nga rrobat me një hile të vogël

Bëje vet
Duke përdorur këtë truk, do ta hapni kavanozin thjesht dhe lehtë

Duke përdorur këtë truk, do ta hapni kavanozin thjesht dhe lehtë

Bëje vet
Receta e gjysheve tona me të cilën eliminohen të gjitha njollat

Receta e gjysheve tona me të cilën eliminohen të gjitha njollat

Bëje vet
Keni parë kacabunj në shtëpinë tuaj? Mund të shpëtoni prej tyre me tri mënyra të thjeshta

Keni parë kacabunj në shtëpinë tuaj? Mund të shpëtoni prej tyre me tri mënyra të thjeshta

Bëje vet
Truk i cili do t’i ngazëllejë të gjitha amviset: Lehtë do t’i shkëlqeni dyshemetë me ndihmën e vetëm një përbërësi

Truk i cili do t’i ngazëllejë të gjitha amviset: Lehtë do t’i shkëlqeni dyshemetë me ndihmën e vetëm një përbërësi

Bëje vet
Tri truke për të zbardhur produktet PVC të zverdhura në shtëpi

Tri truke për të zbardhur produktet PVC të zverdhura në shtëpi

Bëje vet
Disa mënyra për t’i mbajtur milingonat dhe insektet tjera larg shtëpisë

Disa mënyra për t’i mbajtur milingonat dhe insektet tjera larg shtëpisë

Bëje vet
Si ta zhbllokoni tualetin me ndihmën e një shisheje plastike

Si ta zhbllokoni tualetin me ndihmën e një shisheje plastike

Bëje vet
Një produkt befasues mund t’ju ndihmojë ta pastroni kokën e dushit

Një produkt befasues mund t’ju ndihmojë ta pastroni kokën e dushit

Bëje vet
Si ta kuptoni se po përdorni shumë detergjent gjatë larjes së rrobave

Si ta kuptoni se po përdorni shumë detergjent gjatë larjes së rrobave

Bëje vet
Keni harruar të merrni me vete altoparlantin? Bëjeni vetë nga një enë

Keni harruar të merrni me vete altoparlantin? Bëjeni vetë nga një enë

Bëje vet
Tetë veprime të shpejta për ta bërë shtëpinë tuaj të duket e pastër kur nuk është

Tetë veprime të shpejta për ta bërë shtëpinë tuaj të duket e pastër kur nuk është

Bëje vet
A e dini për çfarë shërben thellimi i brendshëm në derën e rrobalarëses

A e dini për çfarë shërben thellimi i brendshëm në derën e rrobalarëses

Bëje vet
Me këtë sprej kundër tenjave urgjentisht spërkatni dyshekun, tepihun dhe perdet

Me këtë sprej kundër tenjave urgjentisht spërkatni dyshekun, tepihun dhe perdet

Bëje vet
Të gjitha i kemi bërë gabimisht: Kështu lahen rrobat, do të jenë më të pastra dhe do të thahen tri herë më shpejt!

Të gjitha i kemi bërë gabimisht: Kështu lahen rrobat, do të jenë më të pastra dhe do të thahen tri herë më shpejt!

Bëje vet