LAJMI I FUNDIT:

eSports - Faqja 3

RobbaN nuk do të jetë më në rolin e trajnerit në CS:GO

RobbaN nuk do të jetë më në rolin e trajnerit në CS:GO

eSports
Na’Vi mposht Astralis në ndeshjen e parë me formacionin e ri të CS:GO

Na’Vi mposht Astralis në ndeshjen e parë me formacionin e ri të CS:GO

eSports
Heroic shënojnë fitoren e parë në turneun e CS:GO – BLAST Premier Fall Groups

Heroic shënojnë fitoren e parë në turneun e CS:GO – BLAST Premier Fall Groups

eSports
Ka filluar turneu i CS:GO – BLAST Premier Fall Groups 2023

Ka filluar turneu i CS:GO – BLAST Premier Fall Groups 2023

eSports
Ekipi 9z kualifikohet në turneun e CS:GO – ESL Pro League 18

Ekipi 9z kualifikohet në turneun e CS:GO – ESL Pro League 18

eSports
9INE sigurojnë vendin e fundit në turneun e CS:GO – Gamers8

9INE sigurojnë vendin e fundit në turneun e CS:GO – Gamers8

eSports
Fluxo vjen me ndryshime në ekipin e CS:GO

Fluxo vjen me ndryshime në ekipin e CS:GO

eSports
Bali Major ka pasur shikueshmërinë më të ulët në mesin e turneve të mëdhenj të Dota 2

Bali Major ka pasur shikueshmërinë më të ulët në mesin e turneve të mëdhenj të Dota 2

eSports
Përditësohet ranglista botërore në CS:GO pas ndryshimeve të fundit në formacionet e skuadrave

Përditësohet ranglista botërore në CS:GO pas ndryshimeve të fundit në formacionet e skuadrave

eSports
Imperial kompleton ekipin e CS:GO pas largimit të FalleN dhe chelo

Imperial kompleton ekipin e CS:GO pas largimit të FalleN dhe chelo

eSports
Sprout zbulon ekipin e ri të CS:GO

Sprout zbulon ekipin e ri të CS:GO

eSports
Gaimin Gladiators shpallen fitues të turneut të Dota 2 – Bali Major 2023

Gaimin Gladiators shpallen fitues të turneut të Dota 2 – Bali Major 2023

eSports
Raalz është afër nënshkrimit me ekipin e CS:GO – Sprout

Raalz është afër nënshkrimit me ekipin e CS:GO – Sprout

eSports
Npl nënshkruan me ekipin e CS:GO – B8

Npl nënshkruan me ekipin e CS:GO – B8

eSports
Përfundon turneu i CS:GO – FiReLEAGUE Battle 2023

Përfundon turneu i CS:GO – FiReLEAGUE Battle 2023

eSports
Momentet më të mira nga Showmatch i CS:GO ndërmjet Na’Vi dhe Vitality

Momentet më të mira nga Showmatch i CS:GO ndërmjet Na’Vi dhe Vitality

eSports
G2 i dha lamtumirën ekipit të tyre të Valorant

G2 i dha lamtumirën ekipit të tyre të Valorant

eSports
Organizata TSM ndan rrugët me ekipin e Valorant

Organizata TSM ndan rrugët me ekipin e Valorant

eSports
Ekipi FaZe fitojnë në Showmatch ndaj legjendave të Counter-Strike

Ekipi FaZe fitojnë në Showmatch ndaj legjendave të Counter-Strike

eSports
Gaimin Gladiators janë skuadra e parë finaliste në turneun e Dota 2 – Bali Major

Gaimin Gladiators janë skuadra e parë finaliste në turneun e Dota 2 – Bali Major

eSports
Ekipi brazilian 00NATION vjen me ndryshime në formacionin e CS:GO

Ekipi brazilian 00NATION vjen me ndryshime në formacionin e CS:GO

eSports
Heroic dhe ENCE ftohen në kampionatin botëror të CS:GO – Thunderpick

Heroic dhe ENCE ftohen në kampionatin botëror të CS:GO – Thunderpick

eSports
Organizata TSM afër nënshkrimit me lojtarët e CS:GO – CYPHER, JACKZ dhe interz

Organizata TSM afër nënshkrimit me lojtarët e CS:GO – CYPHER, JACKZ dhe interz

eSports
Së shpejti zhvillohet Showmatch në Counter-Strike 2: FaZe ndaj ekipit të legjendave

Së shpejti zhvillohet Showmatch në Counter-Strike 2: FaZe ndaj ekipit të legjendave

eSports