LAJMI I FUNDIT:

Nutricion

Cili ushqim e shkakton kancerin e cili jo: E vërteta prapa të gjitha miteve rreth ushqimeve

Cili ushqim e shkakton kancerin e cili jo: E vërteta prapa të gjitha miteve rreth ushqimeve

Nutricion
Migrena – vitaminat dhe mineralet që t’i përdorni në vend të ilaçeve

Migrena – vitaminat dhe mineralet që t’i përdorni në vend të ilaçeve

Nutricion
Artikujt të cilët duhet t’i konsumoni saktësisht në kohën e caktuar të ditës

Artikujt të cilët duhet t’i konsumoni saktësisht në kohën e caktuar të ditës

Nutricion
Shkencëtarët publikuan një listë të detajuar të ushqimeve që parandalojnë kancerin

Shkencëtarët publikuan një listë të detajuar të ushqimeve që parandalojnë kancerin

Nutricion
Çfarë i ndodhë trupit nëse filloni të hani mjaltë para gjumit

Çfarë i ndodhë trupit nëse filloni të hani mjaltë para gjumit

Nutricion
Artikuj ushqimorë të shëndetshëm të cilët përmbajnë më shumë karbohidrate sesa buka

Artikuj ushqimorë të shëndetshëm të cilët përmbajnë më shumë karbohidrate sesa buka

Nutricion
Sa vezë mund të hahen: A e dëmton organizmin nëse e teprojmë – përgjigja e ekspertit dhe numri ideal

Sa vezë mund të hahen: A e dëmton organizmin nëse e teprojmë – përgjigja e ekspertit dhe numri ideal

Nutricion
Mund të hani fruta edhe nëse keni nivel të lartë sheqeri: Një gjë është e rëndësishme për të ruajtur shëndetin

Mund të hani fruta edhe nëse keni nivel të lartë sheqeri: Një gjë është e rëndësishme për të ruajtur shëndetin

Nutricion
Produktet e qumështit me shumë yndyrë nuk janë shkaktarë të shtimit të peshës dhe kolesterinës: madje është e kundërta!

Produktet e qumështit me shumë yndyrë nuk janë shkaktarë të shtimit të peshës dhe kolesterinës: madje është e kundërta!

Nutricion
A është i rrezikshëm acidi citrik si shtesë ushqimore (E330)?

A është i rrezikshëm acidi citrik si shtesë ushqimore (E330)?

Nutricion
Nga ananasi te rrushi i thatë, pesë frutat më të pasura me karbohidrate

Nga ananasi te rrushi i thatë, pesë frutat më të pasura me karbohidrate

Nutricion
Shtatë shenja që tregojnë se konsumoni shumë kripë dhe kështu seriozisht e shkatërroni shëndetin tuaj

Shtatë shenja që tregojnë se konsumoni shumë kripë dhe kështu seriozisht e shkatërroni shëndetin tuaj

Nutricion
Pini ujë gjatë ushqimit për të parandaluar mbingrënien

Pini ujë gjatë ushqimit për të parandaluar mbingrënien

Nutricion
E dini se sa mjaltë vërtet bën të hamë çdo ditë – por që në vend që të na shërojë, të mos na rrezikojë shëndetin

E dini se sa mjaltë vërtet bën të hamë çdo ditë – por që në vend që të na shërojë, të mos na rrezikojë shëndetin

Nutricion
Strategjitë kundër rimarrjes së peshës pas një diete

Strategjitë kundër rimarrjes së peshës pas një diete

Nutricion
Çelësi për zorrë të shëndetshme dhe tretje të mirë: Duhet të hamë 30 gramë nga ky ushqim çdo ditë

Çelësi për zorrë të shëndetshme dhe tretje të mirë: Duhet të hamë 30 gramë nga ky ushqim çdo ditë

Nutricion
Cilat pemë kanë pak sheqer e cilat kanë shumë

Cilat pemë kanë pak sheqer e cilat kanë shumë

Nutricion
Rekomandohet që këtë frutë ta hamë rregullisht: Përveçse është e shijshme, është e shkëlqyeshme edhe për uljen e kolesterinës

Rekomandohet që këtë frutë ta hamë rregullisht: Përveçse është e shijshme, është e shkëlqyeshme edhe për uljen e kolesterinës

Nutricion
Çfarë ndodh në trup nëse nuk hani mish të kuq: Doktorët tërheqin vërejtjen në shkatërrimin e rrezikshëm të organizmit

Çfarë ndodh në trup nëse nuk hani mish të kuq: Doktorët tërheqin vërejtjen në shkatërrimin e rrezikshëm të organizmit

Nutricion
Sa vezë në ditë mund t’i hani?

Sa vezë në ditë mund t’i hani?

Nutricion
A ka përfitime shëndetësore nga ngrënia e oktapodit?

A ka përfitime shëndetësore nga ngrënia e oktapodit?

Nutricion
Si mund ta kuptoni që jeni intolerant ndaj laktozës pa një test?

Si mund ta kuptoni që jeni intolerant ndaj laktozës pa një test?

Nutricion
Djathi ndihmon në parandalimin e shtimit të peshës

Djathi ndihmon në parandalimin e shtimit të peshës

Nutricion
Kastravecin dhe domaten nuk bën t’i hani bashkë: Cilat kombinime tjera të ushqimeve do të duhej t’i shmangni

Kastravecin dhe domaten nuk bën t’i hani bashkë: Cilat kombinime tjera të ushqimeve do të duhej t’i shmangni

Nutricion