LAJMI I FUNDIT:

Psikologji - Faqja 2

Ankthi mjedisor dhe tejkalimi i tij

Ankthi mjedisor dhe tejkalimi i tij

Psikologji
Gjumi i pasdites ndihmon në mirëqenien e trurit

Gjumi i pasdites ndihmon në mirëqenien e trurit

Psikologji
Mohimi i së vërtetës!

Mohimi i së vërtetës!

Psikologji
Kjo muzikë shëron shpirtin dhe qetëson: Si ta eliminoni stresin për 5 minuta?

Kjo muzikë shëron shpirtin dhe qetëson: Si ta eliminoni stresin për 5 minuta?

Psikologji
Simptoma për të cilën rrallëkush di: Tregues i cili do t’ju bëjë me dije që vuani nga depresioni

Simptoma për të cilën rrallëkush di: Tregues i cili do t’ju bëjë me dije që vuani nga depresioni

Psikologji
Intuita – realitet apo diçka më shumë?

Intuita – realitet apo diçka më shumë?

Psikologji
Pediatri paralajmëron se gjithnjë e më shumë fëmijë vuajnë nga depresioni

Pediatri paralajmëron se gjithnjë e më shumë fëmijë vuajnë nga depresioni

Psikologji
Të gjithë nuancat e humorit, nga shakaja e mirë deri te ndjenja e dëshpërimit

Të gjithë nuancat e humorit, nga shakaja e mirë deri te ndjenja e dëshpërimit

Psikologji
Stresi: burrat dhe gratë e përjetojnë ndryshe

Stresi: burrat dhe gratë e përjetojnë ndryshe

Psikologji
Veprimet e përditshme që janë shkaktarët kryesorë të gjendjes së ankthit

Veprimet e përditshme që janë shkaktarët kryesorë të gjendjes së ankthit

Psikologji
Nuk do ta besoni se cili është sekreti për të arritur mirëqenien psikologjike

Nuk do ta besoni se cili është sekreti për të arritur mirëqenien psikologjike

Psikologji
“E bëjnë të tjerët, përse të mos e bëj dhe unë?”

“E bëjnë të tjerët, përse të mos e bëj dhe unë?”

Psikologji
Mënyra interesante për ta përmirësuar kujtesën

Mënyra interesante për ta përmirësuar kujtesën

Psikologji
Ndikimi i hapësirës jetësore në shëndetin mendor

Ndikimi i hapësirës jetësore në shëndetin mendor

Psikologji
Keni problem me vëmendjen dhe përqendrimin? Neurologët këshillojnë t’i bëni këto gjëra

Keni problem me vëmendjen dhe përqendrimin? Neurologët këshillojnë t’i bëni këto gjëra

Psikologji
Si të dalloni simptomat e hershme të paranojës: Shenjat që të gjithë duhet t’i kushtojnë vëmendje

Si të dalloni simptomat e hershme të paranojës: Shenjat që të gjithë duhet t’i kushtojnë vëmendje

Psikologji
A duhet të zgjasë adoleshenca deri në moshën 24 vjeç?

A duhet të zgjasë adoleshenca deri në moshën 24 vjeç?

Psikologji
Fëmija juaj pëson dhunë, ndërkaq ju nuk jeni të vetëdijshëm: Shtatë shenja shqetësuese!

Fëmija juaj pëson dhunë, ndërkaq ju nuk jeni të vetëdijshëm: Shtatë shenja shqetësuese!

Psikologji
A e dinë njerëzit narcistë se janë narcisoidë?

A e dinë njerëzit narcistë se janë narcisoidë?

Psikologji
Pse shëndeti mendor keqësohet afër festave të fundvitit

Pse shëndeti mendor keqësohet afër festave të fundvitit

Psikologji
Ç’duhet të dini nëse po mendoni të shkoni tek një psikolog

Ç’duhet të dini nëse po mendoni të shkoni tek një psikolog

Psikologji
Çfarë e shkakton depresionin e vitit të ri dhe si ta shmangni?

Çfarë e shkakton depresionin e vitit të ri dhe si ta shmangni?

Psikologji
Psikoanalitikët tërheqin vërejtjen që mënyra se si e mban dikush cigaren zbulon shumëçka për personalitetin e tij të fshehur

Psikoanalitikët tërheqin vërejtjen që mënyra se si e mban dikush cigaren zbulon shumëçka për personalitetin e tij të fshehur

Psikologji
A ka një orë më të mirë gjatë ditës për të takuar psikologun tuaj?

A ka një orë më të mirë gjatë ditës për të takuar psikologun tuaj?

Psikologji