LAJMI I FUNDIT:

Marketing

Me ndihmën e protezës luaj futboll përsëri!

Me ndihmën e protezës luaj futboll përsëri!

Marketing
“Neptun Maqedoni” – Inteligjenca artificiale për avancimin e shërbimeve dhe shitjeve të saj

“Neptun Maqedoni” – Inteligjenca artificiale për avancimin e shërbimeve dhe shitjeve të saj

Marketing
Regjistrohu dhe përfundo hapin e dytë për të marrë ushqim të subvencionuar për studentët – Sparkasse Bank me një platformë të re studentore

Regjistrohu dhe përfundo hapin e dytë për të marrë ushqim të subvencionuar për studentët – Sparkasse Bank me një platformë të re studentore

Marketing
‘Vera n’Kodër’ me shumë zbavitje dhe freski

‘Vera n’Kodër’ me shumë zbavitje dhe freski

Marketing
Magjia e ekskluzivitetit – pse edicionet e limituara tërheqin vëmendje të posaçme?

Magjia e ekskluzivitetit – pse edicionet e limituara tërheqin vëmendje të posaçme?

Marketing
“Betejë maratonike” – kur fati të merr, e jeta të jep një mundësi të re!

“Betejë maratonike” – kur fati të merr, e jeta të jep një mundësi të re!

Marketing
Prof. Dr. Vasil Iliev me një panel diskutimi edukativ në manifestimin e organizuar nga Ananas dhe Grouper

Prof. Dr. Vasil Iliev me një panel diskutimi edukativ në manifestimin e organizuar nga Ananas dhe Grouper

Marketing
Përgatituni për verë me zbritje dhe festë – “Late Night Shopping” në “City Mall” në Shkup

Përgatituni për verë me zbritje dhe festë – “Late Night Shopping” në “City Mall” në Shkup

Marketing
Fitimi kundrejt qëndrueshmërisë – Çfarë gjurmë lënë kompanitë me veprimet e tyre (me përgjegjësi)?

Fitimi kundrejt qëndrueshmërisë – Çfarë gjurmë lënë kompanitë me veprimet e tyre (me përgjegjësi)?

Marketing
“Neptun” feston 30 vjetorin me një lotari të madhe për ditëlindje

“Neptun” feston 30 vjetorin me një lotari të madhe për ditëlindje

Marketing
Lufta që duhej t’i jepte fund të gjitha luftërave

Lufta që duhej t’i jepte fund të gjitha luftërave

Marketing
Priteni verën me ngjyra trend në JYSK Maqedoni!

Priteni verën me ngjyra trend në JYSK Maqedoni!

Marketing
Çfarë të pret këtë fundjavë në Tetovë – muzikë urbane, festë dhe surpriza

Çfarë të pret këtë fundjavë në Tetovë – muzikë urbane, festë dhe surpriza

Marketing
Ngjarje e madhe e lojërave në NEPTUN Maqedoni

Ngjarje e madhe e lojërave në NEPTUN Maqedoni

Marketing
Kostumi Exopulse Mollii – zgjidhje për njerëzit me multi sklerozë dhe paralizë cerebrale

Kostumi Exopulse Mollii – zgjidhje për njerëzit me multi sklerozë dhe paralizë cerebrale

Marketing
Filloi pjesa e tretë e fushatës “Mbill një dëshirë”, këtë herë me fokus në një të ardhme të qëndrueshme

Filloi pjesa e tretë e fushatës “Mbill një dëshirë”, këtë herë me fokus në një të ardhme të qëndrueshme

Marketing
ProCredit Maqedoni: Pakoja frilens e përshtatur për nevojat e profesionistëve bashkëkohorë

ProCredit Maqedoni: Pakoja frilens e përshtatur për nevojat e profesionistëve bashkëkohorë

Marketing
Brenda dhomës dhe hotelit në Turqi ku ka qëndruar Barack Obama

Brenda dhomës dhe hotelit në Turqi ku ka qëndruar Barack Obama

Marketing
Pesë hotelet me shërbim të mrekullueshëm, për një pushim veror të paharruar në Turqi

Pesë hotelet me shërbim të mrekullueshëm, për një pushim veror të paharruar në Turqi

Venhar Ramadani
JYSK në “City Mall” në Shkup me dyqan premium dhe lokacion të ri

JYSK në “City Mall” në Shkup me dyqan premium dhe lokacion të ri

Marketing
Depozitoni me afat kursimet tuaja dhe merrni interes në të njëjtën ditë nga ProCredit Bank Maqedoni

Depozitoni me afat kursimet tuaja dhe merrni interes në të njëjtën ditë nga ProCredit Bank Maqedoni

Marketing
20 vjet ProCredit Bank Maqedoni- Ne e shohim botën në të njëjtën mënyrë

20 vjet ProCredit Bank Maqedoni- Ne e shohim botën në të njëjtën mënyrë

Marketing
20 vjet shembull i përgjegjësisë – ProCredit Bank Maqedoni

20 vjet shembull i përgjegjësisë – ProCredit Bank Maqedoni

Marketing
Si ta zgjidhni setin e përkryer për kopsht nga asortimenti i JYSK

Si ta zgjidhni setin e përkryer për kopsht nga asortimenti i JYSK

Marketing