LAJMI I FUNDIT:

Kulturë

Biblioteka e Tetovës nuk do të dislokohet

Biblioteka e Tetovës nuk do të dislokohet

Kulturë
Profil për Dervish Carën, tetovari që tmerroi diplomacinë ruse

Profil për Dervish Carën, tetovari që tmerroi diplomacinë ruse

Kulturë
Filmi “Housekeeping for beginners” nga Maqedonia kandidat për çmimin “Oscar”

Filmi “Housekeeping for beginners” nga Maqedonia kandidat për çmimin “Oscar”

Kulturë
Mbrëmjet strugane të poezisë nga viti në vit po bëhen më të zbehta

Mbrëmjet strugane të poezisë nga viti në vit po bëhen më të zbehta

Kulturë
LSDM: Vazhdimi i rrugës evropiane nënkupton akses në 10 miliardë euro nga fondet e BE-së

LSDM: Vazhdimi i rrugës evropiane nënkupton akses në 10 miliardë euro nga fondet e BE-së

Kulturë
Maqedoni, pullë postare për nder të figurës së Arbër Xhaferit

Maqedoni, pullë postare për nder të figurës së Arbër Xhaferit

Kulturë
Biblioteka e Tetovës, ankesa për presione nga Ministria e Kulturës

Biblioteka e Tetovës, ankesa për presione nga Ministria e Kulturës

Kulturë
Ministria e Kulturës konfirmon dislokimin e Bibliotekës së Tetovës

Ministria e Kulturës konfirmon dislokimin e Bibliotekës së Tetovës

Kulturë
“Prej reciklimit në Art”, si e realizoi artistja Akime Nasufi një ekspozitë të tillë

“Prej reciklimit në Art”, si e realizoi artistja Akime Nasufi një ekspozitë të tillë

Kulturë
Kostadinovska Stojçevska: Ligji për gjuhën maqedonase të miratohet në një kohë më të arsyeshme

Kostadinovska Stojçevska: Ligji për gjuhën maqedonase të miratohet në një kohë më të arsyeshme

Kulturë
Stefan: Shoqëri laike nuk do të thotë shoqëri pa Zot, kisha nuk mund të përjashtohet nga shoqëria

Stefan: Shoqëri laike nuk do të thotë shoqëri pa Zot, kisha nuk mund të përjashtohet nga shoqëria

Kulturë
Sopi rikthehet me “Stand Up”, këtë herë në Pallatin e Kulturës në Tetovë

Sopi rikthehet me “Stand Up”, këtë herë në Pallatin e Kulturës në Tetovë

Kulturë
Milloshoski: Nëse OBRM-PDUKM hyn në qeveri do të publikojë marrëveshjen për ndërtimin e korridoreve

Milloshoski: Nëse OBRM-PDUKM hyn në qeveri do të publikojë marrëveshjen për ndërtimin e korridoreve

Kulturë
Të punësuarit e Filarmonisë do të protestojnë para Qeverisë së RMV-së

Të punësuarit e Filarmonisë do të protestojnë para Qeverisë së RMV-së

Kulturë
Kovaçevski: Mbrojtëm gjuhën maqedonase, duke siguruar vazhdimësinë e saj

Kovaçevski: Mbrojtëm gjuhën maqedonase, duke siguruar vazhdimësinë e saj

Kulturë
Punonjësit e Filarmonisë sot protestojnë para Ministrisë së Kulturës së RMV-së

Punonjësit e Filarmonisë sot protestojnë para Ministrisë së Kulturës së RMV-së

Kulturë
Kovaçevski: Nuk e kemi prioritet heqjen e 20%

Kovaçevski: Nuk e kemi prioritet heqjen e 20%

Kulturë
Vizita e muzeve nesër do të jetë falas për të gjithë qytetarët në Maqedoni

Vizita e muzeve nesër do të jetë falas për të gjithë qytetarët në Maqedoni

Kulturë
Punonjësit e Kulturës në RMV përsëri në protestë

Punonjësit e Kulturës në RMV përsëri në protestë

Kulturë
Punonjësit e Filharmonisë së Maqedonisë sërish shprehën pakënaqësinë ndaj Minsitrisë së Kulturës

Punonjësit e Filharmonisë së Maqedonisë sërish shprehën pakënaqësinë ndaj Minsitrisë së Kulturës

Kulturë
LSDM: Kovaçevski në SHBA, mori mbështetje të fortë për vendin dhe anëtarësimin në BE

LSDM: Kovaçevski në SHBA, mori mbështetje të fortë për vendin dhe anëtarësimin në BE

Kulturë
Orkestra e Filarmonisë së Maqedonisë sërish në protestë

Orkestra e Filarmonisë së Maqedonisë sërish në protestë

Kulturë
Maqedoni, punonjësit e Filharmonisë protestuan para Minsitrisë së Kulturës

Maqedoni, punonjësit e Filharmonisë protestuan para Minsitrisë së Kulturës

Kulturë
Fetahu: Në këto ditë festive kudo shtrihet dora e mëshirës

Fetahu: Në këto ditë festive kudo shtrihet dora e mëshirës

Kulturë