LAJMI I FUNDIT:

Gjyqësi

Gjykata Kushtetuese e Maqedonisë sot do të vendosë për evidencën në regjistrat amë

Gjykata Kushtetuese e Maqedonisë sot do të vendosë për evidencën në regjistrat amë

Gjyqësi
Kacarska për ndryshimet në Kodin Penal: Gjykata Kushtetuese do të shqyrtojë kushtetutshmërinë

Kacarska për ndryshimet në Kodin Penal: Gjykata Kushtetuese do të shqyrtojë kushtetutshmërinë

Gjyqësi
Prokuroria ndodhet në Kosovë për rastin e Onkologjisë së Shkupit

Prokuroria ndodhet në Kosovë për rastin e Onkologjisë së Shkupit

Gjyqësi
Këshilli Gjyqësor dhe Këshilli i Prokurorëve Publikë: Nevojitet transparencë më e madhe gjatë miratimit të ndryshimeve në Kodin Penal

Këshilli Gjyqësor dhe Këshilli i Prokurorëve Publikë: Nevojitet transparencë më e madhe gjatë miratimit të ndryshimeve në Kodin Penal

Gjyqësi
Ngritet kallëzim penal kundër infermieres nga Klinika e Onkologjisë në Shkup

Ngritet kallëzim penal kundër infermieres nga Klinika e Onkologjisë në Shkup

Gjyqësi
Shtyhet seanca gjyqësore për rastin e Muhamed Zekirit

Shtyhet seanca gjyqësore për rastin e Muhamed Zekirit

Gjyqësi
Mijallkov, Jankulloska dhe Janakieski për disa vite do të jenë qytetarë të lirë

Mijallkov, Jankulloska dhe Janakieski për disa vite do të jenë qytetarë të lirë

Gjyqësi
18-vjeçari nga Shkupi nën hetime nga Prokuroria, vodhi veturë dhe shkaktoi dy aksidente

18-vjeçari nga Shkupi nën hetime nga Prokuroria, vodhi veturë dhe shkaktoi dy aksidente

Gjyqësi
Vlladimir Todoroviq shpëton nga lënda për “Shkupin 2014” falë ndryshimit të Kodit Penal

Vlladimir Todoroviq shpëton nga lënda për “Shkupin 2014” falë ndryshimit të Kodit Penal

Gjyqësi
Protestojnë punonjësit e administratës në gjyqësor në RMV, morën mbështetje nga kryetari i Këshillit Gjyqësor

Protestojnë punonjësit e administratës në gjyqësor në RMV, morën mbështetje nga kryetari i Këshillit Gjyqësor

Gjyqësi
Seanca për përgjimet masive anulohet për shkak të ndryshimeve në Kodin Penal, Mijallkov do të shpëtojë nga akuza “shoqërim kriminal”

Seanca për përgjimet masive anulohet për shkak të ndryshimeve në Kodin Penal, Mijallkov do të shpëtojë nga akuza “shoqërim kriminal”

Gjyqësi
Gjykata e Lartë e Maqedonisë konfirmon dënimet e përjetshme me burg në rastin “Monstra”

Gjykata e Lartë e Maqedonisë konfirmon dënimet e përjetshme me burg në rastin “Monstra”

Gjyqësi
Lloga: Të ndjekim shembullin e Bosnjës, t’i bëjmë burgjet me standarde evropiane

Lloga: Të ndjekim shembullin e Bosnjës, t’i bëjmë burgjet me standarde evropiane

Gjyqësi
Mariçiq: Besimi në gjyqësor mund të rritet vetëm me konfiskim

Mariçiq: Besimi në gjyqësor mund të rritet vetëm me konfiskim

Gjyqësi
Ministria e Drejtësisë në RMV: Partitë politike të sqarohen për propozim ligjin për amnisti

Ministria e Drejtësisë në RMV: Partitë politike të sqarohen për propozim ligjin për amnisti

Gjyqësi
Administrata gjyqësore në RMV në protesta, kërkojnë rritje për 78% të pagës minimale

Administrata gjyqësore në RMV në protesta, kërkojnë rritje për 78% të pagës minimale

Gjyqësi
“Alfa” 27 muaj pritje për rigjykim, Gjykata e Lartë thotë se ende po punon për rastin

“Alfa” 27 muaj pritje për rigjykim, Gjykata e Lartë thotë se ende po punon për rastin

Gjyqësi
Tjera dyshime ndaj Ramiz Merkos – KSHPK kërkon nisje të procedurës penale: Ka verifikuar dokument të falsifikuar

Tjera dyshime ndaj Ramiz Merkos – KSHPK kërkon nisje të procedurës penale: Ka verifikuar dokument të falsifikuar

Gjyqësi
Burg për profesorët Shuklev dhe Ristevski, kanë kërkuar para dhe shërbime seksuale për nota kaluese

Burg për profesorët Shuklev dhe Ristevski, kanë kërkuar para dhe shërbime seksuale për nota kaluese

Gjyqësi
Janushev dënohet me dy vite burg me kusht për blerjen e autobusëve dykatësh

Janushev dënohet me dy vite burg me kusht për blerjen e autobusëve dykatësh

Gjyqësi
Nisin punën tetë gjykatës të rinj në Gjykatën Themelore Civile në Shkup

Nisin punën tetë gjykatës të rinj në Gjykatën Themelore Civile në Shkup

Gjyqësi
Ministria e Drejtësisë: Komisioni për mbikëqyrjen e sistemit AKMIS ka konstatuar disa parregullsi

Ministria e Drejtësisë: Komisioni për mbikëqyrjen e sistemit AKMIS ka konstatuar disa parregullsi

Gjyqësi
Lloga: Prania në seanca, pa të drejtë vote, nuk ndikon në marrjen e vendimeve dhe funksionimin ligjor të Këshillit Gjyqësor

Lloga: Prania në seanca, pa të drejtë vote, nuk ndikon në marrjen e vendimeve dhe funksionimin ligjor të Këshillit Gjyqësor

Gjyqësi
Lloga për gjyqtaren Manev: Gjykatësit që nuk e kanë kaluar testin psikologjik dhe të integritetit nuk mund të konkurrojnë sërish

Lloga për gjyqtaren Manev: Gjykatësit që nuk e kanë kaluar testin psikologjik dhe të integritetit nuk mund të konkurrojnë sërish

Gjyqësi