LAJMI I FUNDIT:

Ekonomi

Është rritur çmimi i energjisë elektrike në RMV, ESHS: Çmimi mesatar është 6.737 denarë për një kilovat orë

Është rritur çmimi i energjisë elektrike në RMV, ESHS: Çmimi mesatar është 6.737 denarë për një kilovat orë

Ekonomi
Besimi: Me ribalancimin e buxhetit garantohen pagesa e pagave

Besimi: Me ribalancimin e buxhetit garantohen pagesa e pagave

Ekonomi
Bekteshi: Do të prodhojmë rrymë elektrike dhe për rajonin

Bekteshi: Do të prodhojmë rrymë elektrike dhe për rajonin

Ekonomi
Bie çmimi i benzinës në Maqedoni

Bie çmimi i benzinës në Maqedoni

Ekonomi
AUV: Nuk ka qumësht me aflatoksinë në marketet e vendit

AUV: Nuk ka qumësht me aflatoksinë në marketet e vendit

Ekonomi
Kovaçevski: Impianti i ri fotovoltaik në Novaci është më i madhi në Ballkan

Kovaçevski: Impianti i ri fotovoltaik në Novaci është më i madhi në Ballkan

Ekonomi
Kovaçevski: Maqedonia e Veriut është lider në tranzicionin energjetik

Kovaçevski: Maqedonia e Veriut është lider në tranzicionin energjetik

Ekonomi
Publikohen çmimet e reja të derivateve të naftës në Maqedoni

Publikohen çmimet e reja të derivateve të naftës në Maqedoni

Ekonomi
Bekteshi: Qytetarët do të blejnë fruta me çmime më të lira

Bekteshi: Qytetarët do të blejnë fruta me çmime më të lira

Ekonomi
Mbyllen pesë markete në Maqedoni, nuk kanë respektuar masat e qeverisë

Mbyllen pesë markete në Maqedoni, nuk kanë respektuar masat e qeverisë

Ekonomi
Bytyqi: Interesat e përbashkëta politike me SHBA hapin potenciale të reja për rritjen dhe zhvillimin ekonomik të Maqedonisë së Veriut

Bytyqi: Interesat e përbashkëta politike me SHBA hapin potenciale të reja për rritjen dhe zhvillimin ekonomik të Maqedonisë së Veriut

Ekonomi
LSDM: Me masën “çmime të garantuara” mbrojmë standardet e qytetarëve

LSDM: Me masën “çmime të garantuara” mbrojmë standardet e qytetarëve

Ekonomi
Mariçiq: Ndërtimi i korridoreve 8 dhe 10d do të hap 8.000 vende të reja pune

Mariçiq: Ndërtimi i korridoreve 8 dhe 10d do të hap 8.000 vende të reja pune

Ekonomi
Pollogu ofron pak vende të lira pune

Pollogu ofron pak vende të lira pune

Ekonomi
Kreshnik Bekteshi: Çdo familje do të kursejë 2500 denarë me masën “çmimi i garantuara”

Kreshnik Bekteshi: Çdo familje do të kursejë 2500 denarë me masën “çmimi i garantuara”

Ekonomi
BERZH: Këtë vit Maqedonia do të ketë rritje ekonomike për 2%

BERZH: Këtë vit Maqedonia do të ketë rritje ekonomike për 2%

Ekonomi
Kovaçevski: Pijet përfshihen në masën “çmim i garantuar”, do të ketë edhe ulje të çmimit të produkteve ushqimore

Kovaçevski: Pijet përfshihen në masën “çmim i garantuar”, do të ketë edhe ulje të çmimit të produkteve ushqimore

Ekonomi
Bekteshi: Maqedonia e Veriut është e përkushtuar në iniciativat e bashkëpunimit rajonal

Bekteshi: Maqedonia e Veriut është e përkushtuar në iniciativat e bashkëpunimit rajonal

Ekonomi
Besimi: Ndihmë shtetërore prej 150 milion euro për kompanitë në RMV

Besimi: Ndihmë shtetërore prej 150 milion euro për kompanitë në RMV

Ekonomi
Oda Ekonomike e Maqedonisë: Të tërhiqet ligji për “taksën e solidaritetit”

Oda Ekonomike e Maqedonisë: Të tërhiqet ligji për “taksën e solidaritetit”

Ekonomi
Bien çmimet e derivateve të naftës në Maqedoni

Bien çmimet e derivateve të naftës në Maqedoni

Ekonomi
Bytyqi: Në Maqedoni nuk ka më fuqi të lirë punëtore, por kualifikuese

Bytyqi: Në Maqedoni nuk ka më fuqi të lirë punëtore, por kualifikuese

Ekonomi
Ndërtimtaria në Maqedoni po përballet me mungesë të punëtorëve

Ndërtimtaria në Maqedoni po përballet me mungesë të punëtorëve

Ekonomi
OEMVP kundër masës për ngrirjen e çmimeve: Kur dëmtohet sektori privat, dëmtohet standardi i qytetarëve

OEMVP kundër masës për ngrirjen e çmimeve: Kur dëmtohet sektori privat, dëmtohet standardi i qytetarëve

Ekonomi