LAJMI I FUNDIT:

Arsim - Faqja 88

Konkurs për pranimin e nxënësve në konviktet publike

Konkurs për pranimin e nxënësve në konviktet publike

Emir Hamzai
Studentë nga Maqedonia do të marrin pjesë në garat globale të NASA

Studentë nga Maqedonia do të marrin pjesë në garat globale të NASA

Lirim Shabani
7 bursa për maturantët nga Maqedonia (Foto)

7 bursa për maturantët nga Maqedonia (Foto)

Venhar Ramadani
Rritet numri i magjistrave dhe doktorantëve në Maqedoni

Rritet numri i magjistrave dhe doktorantëve në Maqedoni

Lirim Shabani
Zgjedhjet e parakohshme e shtyjnë testimin ekstern (Dokument)

Zgjedhjet e parakohshme e shtyjnë testimin ekstern (Dokument)

Emir Hamzai
1000 tituj të përkthyer në maqedonisht, kurse në shqip numri ngelet enigmë

1000 tituj të përkthyer në maqedonisht, kurse në shqip numri ngelet enigmë

Emir Hamzai
Teknologjia informatike në Maqedoni dominohet nga meshkujt

Teknologjia informatike në Maqedoni dominohet nga meshkujt

Lirim Shabani
Maqedoni, unifikimi i teksteve shkollore lihet pas dore!

Maqedoni, unifikimi i teksteve shkollore lihet pas dore!

Arsim
Në Shkup mbahet debat i hapur për arsimin në Maqedoni

Në Shkup mbahet debat i hapur për arsimin në Maqedoni

Lirim Shabani
Biblioteka “Klimenti i Ohrit – Shkup”, vendi ku lexohet por nuk shkruhet shqip (Foto/Video)

Biblioteka “Klimenti i Ohrit – Shkup”, vendi ku lexohet por nuk shkruhet shqip (Foto/Video)

Venhar Ramadani
Fakulteti i muzikës në Tetovë, pa kushte të përshtatshme!

Fakulteti i muzikës në Tetovë, pa kushte të përshtatshme!

Venhar Ramadani
Teknologjia informatike shënon suksese në Maqedoni

Teknologjia informatike shënon suksese në Maqedoni

Lirim Shabani
Ademi-Nikolla bisedojnë për bashkëpunime në arsim

Ademi-Nikolla bisedojnë për bashkëpunime në arsim

Venhar Ramadani
USHT dhe Universiteti “Haxhi Zeka” nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi

USHT dhe Universiteti “Haxhi Zeka” nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi

Venhar Ramadani
Dy nxënësit nga Maqedonia që mësimet i zhvillojnë në Han të Elezit

Dy nxënësit nga Maqedonia që mësimet i zhvillojnë në Han të Elezit

Venhar Ramadani
Ja kur qan Zamir Dika (Video)

Ja kur qan Zamir Dika (Video)

Arsim
Në Shkup promovohet një libër për Nënë Terezën

Në Shkup promovohet një libër për Nënë Terezën

Arsim
Në UEJL u shënua 7 Marsi

Në UEJL u shënua 7 Marsi

Arsim
“Vizion M” realizon projektin “Another brick in the Wall” (Foto)

“Vizion M” realizon projektin “Another brick in the Wall” (Foto)

Arsim
Ja kush i uroi për 7 mars arsimtarët e Maqedonisë

Ja kush i uroi për 7 mars arsimtarët e Maqedonisë

Arsim
Apel: Drejtshkrimi të jetë falas edhe në internet

Apel: Drejtshkrimi të jetë falas edhe në internet

Arsim
Takimi Shehabi-Reka: premtohet formimi i Muzeut të Alfabetit të Gjuhës Shqipe në Manastir

Takimi Shehabi-Reka: premtohet formimi i Muzeut të Alfabetit të Gjuhës Shqipe në Manastir

Arsim
Ku mbeti marrëveshja Maqedoni-Shqipëri në fushën e arsimit?

Ku mbeti marrëveshja Maqedoni-Shqipëri në fushën e arsimit?

Arsim
Universiteti “Damjan Gruev” dhe shqiptarët: Parodi elektorale!

Universiteti “Damjan Gruev” dhe shqiptarët: Parodi elektorale!

Arsim