LAJMI I FUNDIT:

Arsim

Shaqiri: Të gjitha tekstet për klasën e tretë janë dorëzuar nëpër shkolla

Shaqiri: Të gjitha tekstet për klasën e tretë janë dorëzuar nëpër shkolla

Arsim
Mungesa e librave, sot protestuan disa nxënës në Tetovë

Mungesa e librave, sot protestuan disa nxënës në Tetovë

Arsim
MASH Maqedoni me ndihmë të BE-së krijon ditar të ri elektronik, i cili do të zbatohet në gjysmëvjetorin e dytë

MASH Maqedoni me ndihmë të BE-së krijon ditar të ri elektronik, i cili do të zbatohet në gjysmëvjetorin e dytë

Arsim
MASH pas takimit me sindikatat: Asnjë mësues nuk do të largohet nga puna

MASH pas takimit me sindikatat: Asnjë mësues nuk do të largohet nga puna

Arsim
Prindërit dhe fëmijët e Idrizovës nga e marta do të nisin protesta

Prindërit dhe fëmijët e Idrizovës nga e marta do të nisin protesta

Arsim
Shaqiri për mungesën e librave: Deri në fund të shtatorit të gjithë do të furnizohen me tekste shkollore

Shaqiri për mungesën e librave: Deri në fund të shtatorit të gjithë do të furnizohen me tekste shkollore

Arsim
Studentët në Maqedoni duhet t’i anzhurojnë të dhënat për të marrë subvencionet

Studentët në Maqedoni duhet t’i anzhurojnë të dhënat për të marrë subvencionet

Arsim
Maqedoni, java e dytë pa libra

Maqedoni, java e dytë pa libra

Arsim
Agim Nuhiu paralajmëron kallëzim për kryetarin e Velesit dhe të Gazi Babës

Agim Nuhiu paralajmëron kallëzim për kryetarin e Velesit dhe të Gazi Babës

Arsim
Zgjidhet problemi i nxënësve shqiptarë të Velesit

Zgjidhet problemi i nxënësve shqiptarë të Velesit

Arsim
Shkup, prindërit kërkojnë paralele shqip në Idrizovë

Shkup, prindërit kërkojnë paralele shqip në Idrizovë

Arsim
MASH Maqedoni: kritikuesit më të zëshëm sot, në të kaluarën më së shumti vononin blerjen e librave

MASH Maqedoni: kritikuesit më të zëshëm sot, në të kaluarën më së shumti vononin blerjen e librave

Arsim
Drejtori i Inspektoratit Arsimor: U zgjidh problemi me nxënësit shqiptarë në gjimnazin e Velesit

Drejtori i Inspektoratit Arsimor: U zgjidh problemi me nxënësit shqiptarë në gjimnazin e Velesit

Arsim
Universiteti i Tetovës: Për herë të parë shpallet konkursi për degët specialistike nga Fakulteti i Shkencave të Mjekësisë

Universiteti i Tetovës: Për herë të parë shpallet konkursi për degët specialistike nga Fakulteti i Shkencave të Mjekësisë

Arsim
Shekulli XXI: Shqiptarëve të Velesit u mohohet e drejta për shkollim

Shekulli XXI: Shqiptarëve të Velesit u mohohet e drejta për shkollim

Arsim
Gjashtë nxënës nga RMV fituan 44 medalje në Olimpiadën e Diturisë për Fëmijë në Londër

Gjashtë nxënës nga RMV fituan 44 medalje në Olimpiadën e Diturisë për Fëmijë në Londër

Arsim
KPMD Maqedoni: Diskriminimi me mungesën e teksteve është më i madh se vitin e kaluar, do të vendoset nëse do të bëhet padi

KPMD Maqedoni: Diskriminimi me mungesën e teksteve është më i madh se vitin e kaluar, do të vendoset nëse do të bëhet padi

Arsim
Maqedoni, viti shkollor nis pa tekste mësimore

Maqedoni, viti shkollor nis pa tekste mësimore

Arsim
Ulje drastike e numrit të nxënësve në Tetovë, mungojnë edhe tekstet shkollore

Ulje drastike e numrit të nxënësve në Tetovë, mungojnë edhe tekstet shkollore

Arsim
Shaqiri: Më 7 shtator do të miratohen tekstet e fundit për klasën e gjashtë

Shaqiri: Më 7 shtator do të miratohen tekstet e fundit për klasën e gjashtë

Arsim
Maqedoni, sot fillon afati i dytë për aplikim për subvencionim të ushqimit për studentët

Maqedoni, sot fillon afati i dytë për aplikim për subvencionim të ushqimit për studentët

Arsim
Nxënësit në RMV kthehen në bankat shkollore, sot nis viti i ri shkollor 2023/24

Nxënësit në RMV kthehen në bankat shkollore, sot nis viti i ri shkollor 2023/24

Arsim
Nesër fillon viti i ri shkollor në Maqedoni, për herë të parë do të ketë edhe pushim pranveror

Nesër fillon viti i ri shkollor në Maqedoni, për herë të parë do të ketë edhe pushim pranveror

Arsim
Shaqiri: Mungesa e librave për shkak të reformave në sistemin arsimor në Maqedoni

Shaqiri: Mungesa e librave për shkak të reformave në sistemin arsimor në Maqedoni

Arsim