LAJMI I FUNDIT:

Kronika e Zezë - Faqja 3

Zhduket një femër në Prizren

Zhduket një femër në Prizren

Kronika e Zezë
Dërgohet pa shenja jete një foshnje në QKMF të Suharekës

Dërgohet pa shenja jete një foshnje në QKMF të Suharekës

Kronika e Zezë
Gjykata e Gjilanit cakton 40 ditë paraburgim shtetasit të Malit të Zi për vrasje të rëndë, po kërkohej edhe nga Interpoli

Gjykata e Gjilanit cakton 40 ditë paraburgim shtetasit të Malit të Zi për vrasje të rëndë, po kërkohej edhe nga Interpoli

Kronika e Zezë
Arrestohet një i dyshuar për kontrabandim me mallra

Arrestohet një i dyshuar për kontrabandim me mallra

Kronika e Zezë
Paraburgim ndaj një personi për “ndihmë në kryerjen e veprës penale dhënia e ryshfetit”

Paraburgim ndaj një personi për “ndihmë në kryerjen e veprës penale dhënia e ryshfetit”

Kronika e Zezë
Plagosja në Gjakovë, arrestohet i dyshuari

Plagosja në Gjakovë, arrestohet i dyshuari

Kronika e Zezë
Plagoset një person në Gjakovë

Plagoset një person në Gjakovë

Kronika e Zezë
E mitura rrahet nga babai, arsimtarja raporton rastin në Polici

E mitura rrahet nga babai, arsimtarja raporton rastin në Polici

Kronika e Zezë
Zveçan, një burrë raporton se është ndaluar nga disa persona të armatosur

Zveçan, një burrë raporton se është ndaluar nga disa persona të armatosur

Kronika e Zezë
Voziti veturën 215 km/h në zonën e kufizimit 80, ndalohet drejtuesi i veturës në Gracë të Vushtrrisë

Voziti veturën 215 km/h në zonën e kufizimit 80, ndalohet drejtuesi i veturës në Gracë të Vushtrrisë

Kronika e Zezë
Sulmohet seksualisht një grua në Gjakovë

Sulmohet seksualisht një grua në Gjakovë

Kronika e Zezë
Policia e Ferizajt shqipton 16 gjoba kundërvajtësve për motoçikleta

Policia e Ferizajt shqipton 16 gjoba kundërvajtësve për motoçikleta

Kronika e Zezë
Dhunë fizike, psikike e kanosje – pesë raste të dhunës në familje të raportuara në Polici në 24 orët e fundit

Dhunë fizike, psikike e kanosje – pesë raste të dhunës në familje të raportuara në Polici në 24 orët e fundit

Kronika e Zezë
Rrahje mes disa personave e plagosje me armë në Podujevë, arrestohet një person

Rrahje mes disa personave e plagosje me armë në Podujevë, arrestohet një person

Kronika e Zezë
Arrestohet personi i kërkuar për vjedhje të rëndë në Gjilan  

Arrestohet personi i kërkuar për vjedhje të rëndë në Gjilan  

Kronika e Zezë
Arrestohet një i dyshuar në Pejë për dëmtim të varrezave të dëshmorëve

Arrestohet një i dyshuar në Pejë për dëmtim të varrezave të dëshmorëve

Kronika e Zezë
Arrestohen katër persona në Prishtinë – Policia konfiskon drogë, vetura, para dhe revole

Arrestohen katër persona në Prishtinë – Policia konfiskon drogë, vetura, para dhe revole

Kronika e Zezë
Gjendet trupi i katërvjeçarit që ra në kanalin e Ibër-Lepencit

Gjendet trupi i katërvjeçarit që ra në kanalin e Ibër-Lepencit

Kronika e Zezë
Tejkaloi shpejtësinë e lejuar në Ferizaj, gjobitet shoferi me 500 euro dhe i hiqet patentë shoferi për një vit

Tejkaloi shpejtësinë e lejuar në Ferizaj, gjobitet shoferi me 500 euro dhe i hiqet patentë shoferi për një vit

Kronika e Zezë
Hajnat vjedhin dy kasaforta me para dhe stoli ari në shtëpinë një gjakovari

Hajnat vjedhin dy kasaforta me para dhe stoli ari në shtëpinë një gjakovari

Kronika e Zezë
Ngacmoi seksualisht një femër në Klinë, arrestohet një person

Ngacmoi seksualisht një femër në Klinë, arrestohet një person

Kronika e Zezë
Zhduken tri vajza për 24 orë, në Prishtinë, Istog dhe Gjakovë

Zhduken tri vajza për 24 orë, në Prishtinë, Istog dhe Gjakovë

Kronika e Zezë
Zhdukja e 4-vjeçarit në Vushtrri, kërkimet pritet të rifillojnë sot

Zhdukja e 4-vjeçarit në Vushtrri, kërkimet pritet të rifillojnë sot

Kronika e Zezë
Shqiptari nga Kosova vret ish-gruan në një parking në Gjermani

Shqiptari nga Kosova vret ish-gruan në një parking në Gjermani

Kronika e Zezë