Haradinaj në Ditën Botërore të Refugjatëve: Kosova më së miri e di këtë ndjenjë të largimit nga atdheu, veçanërisht në vitin 1999 Haradinaj në Ditën Botërore të Refugjatëve: Kosova më së miri e di këtë ndjenjë të largimit nga atdheu, veçanërisht në vitin 1999
Haradinaj takohet më deputetin Hoxha dhe zëvendësministrin Balje, diskutojnë për hapjen e pikë kalimit kufitar në Restelicë Haradinaj takohet më deputetin Hoxha dhe zëvendësministrin Balje, diskutojnë për hapjen e pikë kalimit kufitar në Restelicë
Edhe shtatë familjeve do t’u ndërtohen shtëpi të reja në Skenderaj Edhe shtatë familjeve do t’u ndërtohen shtëpi të reja në Skenderaj
Asociacioni, çështje e ngrirë deri ne vazhdimin e dialogut Asociacioni, çështje e ngrirë deri ne vazhdimin e dialogut
Hoti për rrahjet në nëndegë: Nuk ndahet LDK-ja Hoti për rrahjet në nëndegë: Nuk ndahet LDK-ja
Prishtina bëhet me qendrën e tretë të qëndrimit ditor për të moshuar Prishtina bëhet me qendrën e tretë të qëndrimit ditor për të moshuar
Moti sot në Kosovë Moti sot në Kosovë
Vjen me pushime në Kosovë, një bashkatdhetari nga Finlanda i thyhet vetura (Foto) Vjen me pushime në Kosovë, një bashkatdhetari nga Finlanda i thyhet vetura (Foto)
Edhe vendet e BE-së kanë nga një subjekt homologimi Edhe vendet e BE-së kanë nga një subjekt homologimi
Betim Musliu: Vendimi i Veselit momentum i ri në politikën kosovare (Video) Betim Musliu: Vendimi i Veselit momentum i ri në politikën kosovare (Video)
Vendimin e Veselit për shkarkimin e zyrtarëve me aktakuzë, avokati Gazmend Halilaj e konsideron të paligjshëm Vendimin e Veselit për shkarkimin e zyrtarëve me aktakuzë, avokati Gazmend Halilaj e konsideron të paligjshëm
Veseli: S’më intereson cila është vështirësia, vendimi i sotëm vlen për të gjithë zyrtarët e PDK-së Veseli: S’më intereson cila është vështirësia, vendimi i sotëm vlen për të gjithë zyrtarët e PDK-së
Kosova në betejë me Serbinë për INTERPOL Kosova në betejë me Serbinë për INTERPOL
Analistët thonë se mungesa e kuorumit ka bllokuar funksionimin e Kuvendit Analistët thonë se mungesa e kuorumit ka bllokuar funksionimin e Kuvendit
Kroacia do të ketë në fokus Ballkanin Perëndimor gjatë Presidencës së BE-së Kroacia do të ketë në fokus Ballkanin Perëndimor gjatë Presidencës së BE-së
Jashari rrënon objektet pa leje në Skenderaj: Ka ardhur koha që të respektohet ligji Jashari rrënon objektet pa leje në Skenderaj: Ka ardhur koha që të respektohet ligji
Topalli: Vendimi i Kadri Veselit për largimin e zyrtarëve me akuza, pjesë e fushatës elektorale (Video) Topalli: Vendimi i Kadri Veselit për largimin e zyrtarëve me akuza, pjesë e fushatës elektorale (Video)
“Kosova dhe Serbia të përshpejtojnë procesin e normalizimit të marrëdhënieve” “Kosova dhe Serbia të përshpejtojnë procesin e normalizimit të marrëdhënieve”
Djep-punuesi, zeja që po zhduket në Kosovë (Video) Djep-punuesi, zeja që po zhduket në Kosovë (Video)
Jahjaga: Paqja Kosovë-Serbi nuk mund të arrihet pa u adresuar krimet e luftës Jahjaga: Paqja Kosovë-Serbi nuk mund të arrihet pa u adresuar krimet e luftës