LAJMI I FUNDIT:

Drejtësi - Faqja 182

Kjo është kërkesa e familjes Dehari, për Departamentin e Mjekësisë Ligjore

Kjo është kërkesa e familjes Dehari, për Departamentin e Mjekësisë Ligjore

Drejtësi
Ministria e Drejtësisë, për vdekjen e Astrit Deharit: Po kryhen veprimet për sqarimin e rastit

Ministria e Drejtësisë, për vdekjen e Astrit Deharit: Po kryhen veprimet për sqarimin e rastit

Drejtësi
Tomë Gashi shpreh dyshime për vdekjen e Deharit: Kujt t’i besojmë në këto rrethana trishtuese?

Tomë Gashi shpreh dyshime për vdekjen e Deharit: Kujt t’i besojmë në këto rrethana trishtuese?

Drejtësi
Si u vra gjatë luftës Ramiz Hoxha nga Bellanica? (Video)

Si u vra gjatë luftës Ramiz Hoxha nga Bellanica? (Video)

Drejtësi
Kosova dhe Norvegjia do të thellojnë bashkëpunimi në lëmin e drejtësisë

Kosova dhe Norvegjia do të thellojnë bashkëpunimi në lëmin e drejtësisë

Drejtësi
Hoxha: Fuqizimi i Shërbimit korrektues dhe sprovues i kontribuon sundimit të ligjit

Hoxha: Fuqizimi i Shërbimit korrektues dhe sprovues i kontribuon sundimit të ligjit

Drejtësi
Refuzohet ankesa për rastin e prokurores Bakija

Refuzohet ankesa për rastin e prokurores Bakija

Drejtësi
Limaj: Jam hetuar nga 18 gjyqtarë dhe prapë po hetohem

Limaj: Jam hetuar nga 18 gjyqtarë dhe prapë po hetohem

Drejtësi
Prokurori tregon se çka bleu Azem Syla me paratë e tokave

Prokurori tregon se çka bleu Azem Syla me paratë e tokave

Drejtësi
Prokurori: Tokat e Veternikut jepeshin për blerjen e dëshmitarëve kundër Nazim Bllacës

Prokurori: Tokat e Veternikut jepeshin për blerjen e dëshmitarëve kundër Nazim Bllacës

Drejtësi
Këshilli Prokurorial i del në mbrojtje Drita Hajdarit, për rastin Limaj

Këshilli Prokurorial i del në mbrojtje Drita Hajdarit, për rastin Limaj

Drejtësi
Haradinaj: Ndaj meje nuk ka kurrfarë hetimesh, e tëra është shpifje

Haradinaj: Ndaj meje nuk ka kurrfarë hetimesh, e tëra është shpifje

Drejtësi
Momenti i lirimit të Nehat Thaçit (Foto)

Momenti i lirimit të Nehat Thaçit (Foto)

Drejtësi
EULEX zbulon hetimet për krim të organizuar dhe haraç kundër Daut Haradinajt (Dokument)

EULEX zbulon hetimet për krim të organizuar dhe haraç kundër Daut Haradinajt (Dokument)

Drejtësi
Dalin para gjykatës policët që vodhën deodorantë

Dalin para gjykatës policët që vodhën deodorantë

Drejtësi
Prokurori italian: Me paratë e pensionit të Zvicrës, Azem Syla financoi grupin kriminal

Prokurori italian: Me paratë e pensionit të Zvicrës, Azem Syla financoi grupin kriminal

Drejtësi
Dyshime për parregullsi, inspektime të gjera ndaj noterëve

Dyshime për parregullsi, inspektime të gjera ndaj noterëve

Drejtësi
Gjykata e Apelit, prioritet lëndët kundër keqpërdorimit të detyrës zyrtare–korrupsionit

Gjykata e Apelit, prioritet lëndët kundër keqpërdorimit të detyrës zyrtare–korrupsionit

Drejtësi
Nait Hasani: Fatmir Limaj po persekutohet

Nait Hasani: Fatmir Limaj po persekutohet

Drejtësi
Ministrja Hoxha nënshkruan tri marrëveshje me Slloveninë

Ministrja Hoxha nënshkruan tri marrëveshje me Slloveninë

Drejtësi
Një delegacion nga sistemi prokurorial i Kosovës po qëndrojnë për vizitë pune në Gjermani

Një delegacion nga sistemi prokurorial i Kosovës po qëndrojnë për vizitë pune në Gjermani

Drejtësi
Nuhi Uka u sqaron mediave se pse u shpall i pafajshëm

Nuhi Uka u sqaron mediave se pse u shpall i pafajshëm

Drejtësi
Veseli: Gjykata Kushtetuese ka ruajtur objektivitetin e saj

Veseli: Gjykata Kushtetuese ka ruajtur objektivitetin e saj

Drejtësi
Rama-Hajrizi: Kushtetuesja merr vendime pa presion politik

Rama-Hajrizi: Kushtetuesja merr vendime pa presion politik

Drejtësi