LAJMI I FUNDIT:

Receta vegjetariane

Qulli nga hikrra

Qulli nga hikrra

Receta vegjetariane
Qoftere nga lakra me fletë si ide për drekë pa mish

Qoftere nga lakra me fletë si ide për drekë pa mish

Receta vegjetariane
Qebapë ose qoftere vegane

Qebapë ose qoftere vegane

Receta vegjetariane
Pjatë vegjetariane – patate të ëmbla të fërguara pa vaj

Pjatë vegjetariane – patate të ëmbla të fërguara pa vaj

Receta vegjetariane
Kungulleshat e përgatitura në një mënyrë më ndryshe: Kafshata të shkëlqyeshme krokante dhe të shijshme!

Kungulleshat e përgatitura në një mënyrë më ndryshe: Kafshata të shkëlqyeshme krokante dhe të shijshme!

Receta vegjetariane
Kërpudha të mbushura kreshmore: Racion interesant, i shijshëm dhe i lehtë!

Kërpudha të mbushura kreshmore: Racion interesant, i shijshëm dhe i lehtë!

Receta vegjetariane
Gjellë nga qiqrat dhe lakra

Gjellë nga qiqrat dhe lakra

Receta vegjetariane
Recetë vegjetariane: Qofte me kunguj

Recetë vegjetariane: Qofte me kunguj

Receta vegjetariane
Bërxollë nga kërpudhat

Bërxollë nga kërpudhat

Receta vegjetariane
Rizoto vegjetariane, krematoze me kungull Misiri

Rizoto vegjetariane, krematoze me kungull Misiri

Receta vegjetariane
Lazanjë pikante me gëzhuta soje dhe me djathë tofu të tymosur

Lazanjë pikante me gëzhuta soje dhe me djathë tofu të tymosur

Receta vegjetariane
Kafjall ideal për kreshmë në ujë: Qull kreshme me qumësht orizi

Kafjall ideal për kreshmë në ujë: Qull kreshme me qumësht orizi

Receta vegjetariane
Fërgesë me sojë

Fërgesë me sojë

Receta vegjetariane
Shija e sojës në trapezarinë tuaj

Shija e sojës në trapezarinë tuaj

Receta vegjetariane
Presh me beshamel të bërë me miell orizi

Presh me beshamel të bërë me miell orizi

Receta vegjetariane
Kotëleta vegjetariane

Kotëleta vegjetariane

Receta vegjetariane
Qofte vegjetariane me bimë bishtajore

Qofte vegjetariane me bimë bishtajore

Receta vegjetariane